1 AYLIĞINA ANKARA SEYAHETİM OLACAK SİZCE KUŞUMU GÖTÜRSEM SIKINTI OLUR MU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akiff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akiff

Yeni Üye
1 AYLIĞINA ANKARA SEYAHETİM OLACAK SİZCE KUŞUMU GÖTÜRSEM SIKINTI OLUR MU

Moderatörün son düzenlenenleri:
Siz evde yokken ona bakacak kimse yoksa
Benim şahsi fikrim güzel bir korumayla yanınızda götürün

Oyla 0
Kafesi arabanın tabanına koyun paspasın ustune yani asla koltuğa koymayın kafes daha çok sallanır. Üstünü havlu ile kapatın arabayı önceden ısıtın soğuk arabaya doğruca kuşu koymayın. Kuşu arabaya götürürken ve indirirken de üstü kapalı olmalı. Dışarıda fazla vakit kaybı yaşamamalı.

Oyla 0
Sizin dikkat etmeniz kuşu arabada cereyan aldırmamak. Yani arka koltukta duracak. Önden cam açarsanız direk cereyana maruz kalacaktır ona dikkat edin. Yarim saat 45 dk bi arayla yem yerler su içerler. Arabada hareket halindeyken bunu yapabilirmi bilmiyorum temkinli davranacağı için yem ve su icmeyecektir. Yarım saat oyundan sonra şekerleme yaparlar 15~20 dkka kadar. Uyumazlarsa vücutları yorgun düşer. Bunun için de sık sık mola vermeniz gerekecektir. En azından yarım saate bi mola veremeseniz bile 1~2 saat yolculuk ardından mola vermeniz gerekecektir.

Oyla 0
Biz arabayla giderken kafes icinde sallanacak carpacak edecek seyleri cikartiyoruz, cok yuksek tunekleri de cikartiyoruz.
Su muhakkak dokuluyor, kacari yok. En az 1 kere tazelemek gerek.
kafes tabanina 1 dal dari, 1 de oyuncak hem can sikintisi hem de tok olmasini garanti ediyor.

gerci bizim cocuk alisik, ozellikle yesil veya koyu sari araba gorurse onlara laf atiyor. Binalarla falan konusuyor :D

Oyla 0

Oyla 0
Ben kedi taşıma çantası ile götürüyorum kafesten daha iyi oluyor.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Oyla 0
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim yavaş yavaş mola vere vere gidicez artık

Oyla 0
Sürekli hareket eden nesneler, sesler vb. durumlar stres kaynağı olabiliyor. Bu sebeple seyahat esnasında bu tür durunları yalıtmak, durumu minimize edecektir... Örtü vb. nesneler kullanmak gibi...

Oyla 0
Ceyranda bırakmazsanız sorun olmaz.akıltuğa emniyet kemeri ile sabitleyin.Direk kalorifer veya klimaya maruz kalmasınlar gerekirse ince bir örtü örtğn.Suyu çıkarın molalarda takın içsinler geri alın.Tünekleri vs de çıkarırsanız sorunsuz gidersniz:):) Biz çook gezdik☺️iyi yolculuklar.

Oyla 0
Geri