1 aylık Yavru sultan

Emiryağız

Forum Sakini
Merhaba anne ve babanın yolma durumundan dolay baktığım yavru 1 aylık oldu. Arada babanın beslemesini sağlıyorum fakat hemen yoluyor ozaman alıyorum.bu beslenme yetersiz geldiği için yumurta haşlayıp veriyorum.yem kırmaya başladı ama kırdığı yemide düşürüyor.bu konuda birkaç sorum olacak 1. ek olarak ne verebilirim? 2.başka hangi gıdalardan yerse zararı olmaz? 3. vitamin gibi takviyeler yapılabilir mi? Son sorum arada su veriyorum fakat ne sıklıkta vermeliyim bilmiyorum.yardimci olursanız çok sevinirim

Suyu kendi içmiyor mu? Gün içinde gagasına yaklaştırarak hem suluğunu tanıtmış olun hemde su içmesini sağlayabilirsiniz. Gün içinde birkaç defa yapmanız kafi. Kafes içinde rahat ulaşabileceği yere konumlandırın. Vit. Desteği verebilirsiniz yoğun olmamak kaydıyla.

Kuşların beslenmesi bölümünden yararlı besinlere bakabilirsiniz, kuşunuza verebilirsiniz mamaya karıştırarak ya da sade olarak. Yem kırmaya başlamışsa yakındır atlatması. Boş bir yere alıp orda yedirin. Kalıntıları kontrol edin...

Eğer yem, mama tüketemiyorsa elle besleme yapmanız gerekebilir...

Oyla 0
Suyu kendi içmiyor mu? Gün içinde gagasına yaklaştırarak hem suluğunu tanıtmış olun hemde su içmesini sağlayabilirsiniz. Gün içinde birkaç defa yapmanız kafi. Kafes içinde rahat ulaşabileceği yere konumlandırın. Vit. Desteği verebilirsiniz yoğun olmamak kaydıyla.

Kuşların beslenmesi bölümünden yararlı besinlere bakabilirsiniz, kuşunuza verebilirsiniz mamaya karıştırarak ya da sade olarak. Yem kırmaya başlamışsa yakındır atlatması. Boş bir yere alıp orda yedirin. Kalıntıları kontrol edin...

Eğer yem, mama tüketemiyorsa elle besleme yapmanız gerekebilir...
Elle besleme yapmaya çalıştım aç da olsa yemiyor yumurta haşlamasi yemeye çalışıyor ayrı kafeste 10 gündür teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Oyla 0
Geri