10 yumurta

Ferhatbaşol

iyikus.com Üyesi
Cift kuşlarım bugün 10. Yumurtasını verdi ve sabah ciftleşme devam ediyordu bu 10 yumurtanında cıkma ihtimali varmı en fazla kaç yavruya bakabilirler 5 diyenler vardı eger hepsi cıkarsa diyelim cıktı ekstra yapmam gereken birşey yvarmı

Merhaba, bugün 10. yum geldi ise ilk ikisinin çıkmış olması gerekirdi. İlk yumurta boş ya da bozuldu demek ki. Bir görsel atar mısınız yumurtalardan?
10 da 10 çıkartan kuşlar var ama çok zor geçiyor süreç o kuşlar için. Ek destek gerekiyor

Oyla 0
Sürekli 8 de 8 alırım ek besin mama versele leganın maması harici olarak gervit ve probiotik veririm yavruları kontrol etmen gerek anne bazen ac biraka biliyor eger böyle durum ile karsilasir isen belli bir sure elle beslemen gerekecek @Doğanay Y. Dedigi gibi 10 uncu yumurtayi attiysa yumurta kırmaya baslamis olması lazimdı ki yüksek ihtimal ile yumurtalar ın bir kacı bos

Oyla 0
Merhaba, bugün 10. yum geldi ise ilk ikisinin çıkmış olması gerekirdi. İlk yumurta boş ya da bozuldu demek ki. Bir görsel atar mısınız yumurtalardan?
10 da 10 çıkartan kuşlar var ama çok zor geçiyor süreç o kuşlar için. Ek destek gerekiyor
Hocam kusura bakmayın ya 9 varmıs ben tarihleri fln da yazmadım bi fotograf cektim ama ilk yumurta 3 martta gelmişti sonra 2 gün arayla yumurta geldi sadece 3. Yumurta 1 gün gecikmeli geldi ara sıra alıssın diye kapagı acıyorum öyle acıp bakıyorum sadece şansıma yumurtaları düzeltiyornuş belli oluyor mu sizce IMG_20210321_100214.jpg

Oyla 0
Hocam kusura bakmayın ya 9 varmıs ben tarihleri fln da yazmadım bi fotograf cektim ama ilk yumurta 3 martta gelmişti sonra 2 gün arayla yumurta geldi sadece 3. Yumurta 1 gün gecikmeli geldi ara sıra alıssın diye kapagı acıyorum öyle acıp bakıyorum sadece şansıma yumurtaları düzeltiyornuş belli oluyor mu sizce Ekli dosyayı görüntüle 14508
Hayırlı olsun inŞALLAH dolu çıkar hepsi.Resimden bakınca yumurtalar büyük gözüküyor hep merak ederdim ))ama sonra kendim şahid olunca çok küçük olduklarını gördüm

Oyla 0
Sürekli 8 de 8 alırım ek besin mama versele leganın maması harici olarak gervit ve probiotik veririm yavruları kontrol etmen gerek anne bazen ac biraka biliyor eger böyle durum ile karsilasir isen belli bir sure elle beslemen gerekecek @Doğanay Y. Dedigi gibi 10 uncu yumurtayi attiysa yumurta kırmaya baslamis olması lazimdı ki yüksek ihtimal ile yumurtalar ın bir kacı bos
Cede mama kullanıyorum hocam yumurtalar 9muş bi an kuşa kıvırcık vermiştim erkeğe hemen dişi de cıkıp yemek icin cıkıyor o sırada hızlı hızlı sayayım diye yanlıs saymısım

Oyla 0
Öncelikle maşallah, 10 yumurta az değil, nasıl heveslendilerse artık :D

Sevgili Ferhat, daha önce bu durumun öneminden bahsetmiştim, hatta başka bir arkadaşımızın bu nedenle yaşadığı problemli gidişatıda konu örneği olarak paylaşmıştım...

Boşuna mı yazıp çiziyoruz acaba:( Bu üzer bizi...

Ne yazık ki doğal akışına müdahale etmeden ilerleyeceğiz. Kontrol edip boşları yuvadan çıkarabilirsin.

Oyla 0
Geri