2 aylık kuşumun oyuncagıyla çiftleşmesi normal mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rusalka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rusalka

iyikus.com Üyesi
Merhaba. 2 buçuk aylık erkek kuşumun oyuncagıyla ciftlestigini düşündüm ama bunun için daha çok küçük olduğunu düşünüyorum.
Bu normal midir? Oyuncağını kaldırmalı miyim yoksa alırsam strese mi girer?

Çiftleşme olup olmadığından emin olmak için videosunu da ekliyorum.

refleksif bir hareket aslında. O bölgenin bir şekilde bir yüzeyle teması onu o hareketi yapmasına itiyor olmalı. Aynısı dişilerde de söz konusudur. Hassas bölgeleri ve tepkileri benzer olmaktadır.

Oyla 0
zararı olmayacaktır ama obje takıntısı sıkıntılıdır eğer ileride eş düşünüyorsanız.

Oyla 0
2 buçuk aylık olduğuna eminim çünkü hep yakından takip ettim yuvadan itibaren.

Konularınıza baktım da sanırım dediğiniz gibi yavru daha. Daha minnacık bu yahu

Bu arada sizin eski mesajlarınıza bakarken kuşun vik vik sesine ve kuyruk atmasına denk geldim. Şu an benim aldığım yavru kuşta da var. Siz herhangi bir tedavi uygulayınız mı merak ettim.

Oyla 0
Konularınıza baktım da sanırım dediğiniz gibi yavru daha. Daha minnacık bu yahu

Bu arada sizin eski mesajlarınıza bakarken kuşun vik vik sesine ve kuyruk atmasına denk geldim. Şu an benim aldığım yavru kuşta da var. Siz herhangi bir tedavi uygulayınız mı merak ettim.
Şuan bir problem yok çok şükür sanırım Doğanay hocanın dediği gibi yeni geldiği için olmuş o durum , aslında o sesi nadiren yapıyordu zaten, bende başta çok endişelenmistim ama ilaç kullanmaya gerek olmadığına karar vermiştik sonra ortama alıştıkça geçti.

Elimde önceden aldığım avı-astım ürünü vardı bir kez kullanmıştım ama onun çok etkisi olacağını sanmıyorum.

Umarım sizin kuşunuzda da ortama alışınca geçer.

Oyla 0
Şuan bir problem yok çok şükür sanırım Doğanay hocanın dediği gibi yeni geldiği için olmuş o durum , aslında o sesi nadiren yapıyordu zaten, bende başta çok endişelenmistim ama ilaç kullanmaya gerek olmadığına karar vermiştik sonra ortama alıştıkça geçti.

Elimde önceden aldığım avı-astım ürünü vardı bir kez kullanmıştım ama onun çok etkisi olacağını sanmıyorum.

Umarım sizin kuşunuzda da ortama alışınca geçer.

İlk ortama geldiklerinde o ilk zamanları hiç sevmiyorum zaten. Eşim bağrında geziyorum. Bu sabah bir saat başında dışkısını gözledim ☺️
İnşallah geçer, daha 35 günlük doğru düzgün uçamıyor bile zaten. Hiç ilaç yüklemesi yapmak istemiyorum.

Oyla 0
Anlayamadım şey kuşun anlı temiz olması doğuştan mı böyle? tuaf bir mutasyon çünkü anlı böyle bir kuş yaklaşık 6 aylık olur genelde

Kızıştırıcı veriyor musunuz?

Oyla 0
Geri