2 gündür ishal

Papisazi123

Yeni Üye
Merhabalar . Kuşumun kulak tüyleri dökük olduğu için başka bir sitede bana travazol sürmemi önerdiler. Sürdüğüm gece ishal oldu. İki kuşum var ikisi de ishal oldu. Onlar ishal olunca ben de yemlerine baktım ki son kullanma tarihi ocakta bitmiş. Üretim tariyi 2023. Kremden dolayı mı yemden dolayı mı bilmiyorum kuşumda ciddi bir ishal var bildiğiniz dıskısınd su var. Yem yemesinde bir problem yok.kendi dolaşıyor geziyor enerjisi de iyi. karnında herhangi bir şişlik de yok. Bana kuşta karaciğer problemi var dediler fakat ben emin olamadım. Kuşlarımın ikisi de ishaldi çünkü . Biri bugün daha iyi fakat krem sürdüğüm kusun sabah ishaldi sonra normalleşti sonra tekrar oldu. Sularını da ben köyden alıyorum klorlu mu geldi ondan mı bilmiyorum. Dıskı fotoğraflarını atıcam. Teşekkürler simdiden
. Dosya çok büyük diyor atılmıyor fotoğraf

Musluk suyu ise içinde Klorür ,Nitrat, florür gibi arsenik, alüminyum gibi bileşenlerin ambalajlı sulara göre oranı daha fazla olur.
Yemi değiştirin .
Kuşun genel görünümünün,her iki kuşunda dışkısını ekleyin.
GÖRSEL YÜKLEMEK İÇİN:

hizliresim.com adresinden görsel linkini, açtığınız konuya kopyalayarak paylaşımda bulunabilirsiniz.

1- Yüklemek istediğiniz görseli seçin

Ekli dosyayı görüntüle 10378

2- Seçtiğiniz görsel yüklendikten sonra, çember içinde bulunan "yükle" simgesini tıklayın.

Ekli dosyayı görüntüle 10379

3- Yükle simgesini tıkladıktan sonra görseliniz başarılı bir şekilde hizliresim.com adresine aktarılacaktır. Bundan sonra yapmanız gereken sadece, çember içerisinde bulunan linki olduğu gibi kopyalayıp, sitemizde açtığınız konu içerisine yapıştırmaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 10380

KONUYA VİDEO EKLEMEK:

streamable.com adresine gidin ve "upload video" seçeneğini tıklayın. Yüklemek istediğiniz videoyu seçtikten sonra yükleme işlemini başlatın.

Ekli dosyayı görüntüle 10381

Videonuz yüklenip işlendikten sonra, aşağıda ki gibi bir pencereyle karşılaşacaksınız. "Copy link" seçeneğini tıklayarak, kopyaladığınız linki açtığınız konu içerisinde paylaşabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 10382

Geri