Arkadaşlar 2 günlüğüne köye kadar gidip geleceğiz. Bubi'yi ve balıkları götürmeyi hiç istemiyorum çünkü orası soğuk, kalabalık ve büyük ihtimalle geç saatlere kadar otururlar. Dedemlerin de kuşu var 2 gün onlara bıraksam? Hangisi daha mantıklı?
hmm dedemlerin kuşla anlaşıyorsa dedeme bırak o iyi bakar hatta bişiler demeyi öğretir köy çok soğuk ya.Arkadaşlar 2 günlüğüne köye kadar gidip geleceğiz. Bubi'yi ve balıkları götürmeyi hiç istemiyorum çünkü orası soğuk, kalabalık ve büyük ihtimalle geç saatlere kadar otururlar. Dedemlerin de kuşu var 2 gün onlara bıraksam? Hangisi daha mantıklı?
Evet çok soğuk kuzum. Öğretirse güzel olur.hmm dedemlerin kuşla anlaşıyorsa dedeme bırak o iyi bakar hatta bişiler demeyi öğretir köy çok soğuk ya.
ben bile geçen döndüğümüzde hasta oldum (
profil fotoğrafındaki kuşunuz çok tatlıTakın akıllı yemliği yanınada 2 suluk. İster dedenize götürün ister evde kalsın ama dedenizde kalması daha iyi olacaktır.
Teşekkürler.profil fotoğrafındaki kuşunuz çok tatlı
Öyle yKuşunuzu dedenize bırakmanız daha uygun olur. Evcil, eğitimli kuşlar yalnız kalmamalı.
Liste hazırladım. 2 sayfa. Onlar gerekeni yapar herhalde. 3 yemlik bir suluk taktım.Takın akıllı yemliği yanınada 2 suluk. İster dedenize götürün ister evde kalsın ama dedenizde kalması daha iyi olacaktır.
Güzel ama her ihtimale karşı akıllı yemlik var ise onu kullanın.Öyle y
Liste hazırladım. 2 sayfa. Onlar gerekeni yapar herhalde. 3 yemlik bir suluk taktım.