20 günlük yavru muhabbet....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Baran

iyikus.com Üyesi
Merhabalar daha önce hiç muhabbet beslemedim ve 20 günlük bir muhabbet yavru bakmak mecburiyetin'de kaldım daha bugün getirdim eve anne baba dövüyormuş bunu nasıl besleyebiliriz?ben yumurta maması yapıp sırınga ile zar zor beslemeye çalıstım lakin öyle iştahlı bir sekilde beslenmedi.

Merhaba nasılsın?
20 günlük yavru çok büyük risk sınıfında maalesef. Tüylerini tamamlamadığından öncelikle sıcak tutulması gerekiyor. Ardından her 2-3 saatte bir elle besleme mamasıyla beslemeniz gerekir. Kursak mümkün olduğu kadar mamayla şişmelidir.

Bu videoda örnek bir mama tarifi var. Tek başına yeterli olmayabilir katkılar olarak. Eğer alabilirseniz elle besleme maması almanızı öneririm.

Oyla 0
Tabiki alırım ama bende ki yavru bundan büyük.tüğleri gelmiş acaba yanlış bilgimi verdiler.

Oyla 0
Fotoğraf atabilir misiniz? Bu videoda gün gün yavru gelişimi var.

* Birde poposuna dışkı yapışmadığından emin olmalısınız. Her kontrolünüzde kontrol ediniz.

Oyla 0
Maşallah ne de güzel opal sarı yüz. Kursağı dolu gibi görünüyor. Dal darı varsa yuvalığın içine koyulabilir. 20 günden büyük bir yavru 25-26 civarı gibi. Zaten 30. gün atlıyorlar genelde. Çok bir şey kalmamış. Bir kaç gün iyi bakabilirseniz büyük olasılık kuvvetli ve sağlıklı bir şekilde bitirecektir kuluçka dönemini.

Oyla 0
Oyy çok güzel bir bebiş.Baya kurtarmış kendini bence.Elle besleme mamasınile rahat beslersiniz

Oyla 0
Kuşun mutasyonu opal gök mavi sarı yüz.
opal kanat desenlerinden dolayı deniyor, gök mavi rengi ama yüzü sarı olduğundan tüy rengini turkuazımsı bir renk ekliyor.

Aspur da alın mutlaka. O yemi kırarak başlıyor öğrenmeye.

Oyla 0
Çok soğuk olmayan ılık hazır su ya da arıtma suyuyla bir kaç damla vermek yeterli olacaktır. Hatta mama öncesi 1-2 damla sonrası 1-2 damla vermek yeterli olur. Çok su içmedikleri için mamadan bir miktarını karşılayacaktır. Siz yinede verin derim.

Oyla 0
Geri