L Lipas Yeni Üye Katılım 10 Eki 2021 Mesajlar 8 Yaş 36 Konum İstanbul 3 Kas 2021 #1 Verselega A21 kullaniyorum Ek olarak su vermem gerekiyormu Anne babasi beslemiyor
Çözüm ırmak34 3 Kas 2021 tabii ki su verin. sultan papağanıyla alakalı bir bilgim yok ama anne baba beslemiyorsa kesinlikle siz besleyin.
tabii ki su verin. sultan papağanıyla alakalı bir bilgim yok ama anne baba beslemiyorsa kesinlikle siz besleyin.
ırmak34 Forum Sakini Katılım 12 Ağu 2021 Mesajlar 342 Çözümler 6 Yaş 27 Konum İSTANBUL 3 Kas 2021 #2 tabii ki su verin. sultan papağanıyla alakalı bir bilgim yok ama anne baba beslemiyorsa kesinlikle siz besleyin. Oyla 0 Çözüm
tabii ki su verin. sultan papağanıyla alakalı bir bilgim yok ama anne baba beslemiyorsa kesinlikle siz besleyin.
L Lipas Yeni Üye Katılım 10 Eki 2021 Mesajlar 8 Yaş 36 Konum İstanbul 4 Kas 2021 #3 lila34' Alıntı: tabii ki su verin. sultan papağanıyla alakalı bir bilgim yok ama anne baba beslemiyorsa kesinlikle siz besleyin. Genişletmek için tıkla ... 2 saatte bir beskedim 10 gun suan 4 saatte bire cikarttim mamayi su ile hazirladigim icin ek su gereklimiki diye dusundum Oyla 0
lila34' Alıntı: tabii ki su verin. sultan papağanıyla alakalı bir bilgim yok ama anne baba beslemiyorsa kesinlikle siz besleyin. Genişletmek için tıkla ... 2 saatte bir beskedim 10 gun suan 4 saatte bire cikarttim mamayi su ile hazirladigim icin ek su gereklimiki diye dusundum
Doğanay Y. Yönetici iyikus.com Yetkilisi Katılım 3 Tem 2017 Mesajlar 26,728 Çözümler 129 Yaş 34 Konum Ankara 4 Kas 2021 #4 Bir miktar su verilebilir tabi. Ağzını islatacak kadar yeterli Oyla 0