3.5 aylik kus

Ahmetgr33

Forum Sakini
Merhabalar beim 3.5 aylik kusum yumurtlamis ve bidaha hamile ve kuluckaya yatiyor 2 erkek vardi yaninda biri de farkli bi babadan kardesiydi herhalde onla ciftlesmis yumurtalar dolu cikarmi bide bu kadar kucuk kusa zararlimi ya?

Farklı bir babadan kardeşi olmasının sakıncası olmaz ama bir daha ki sefere dikkat etmenizi öneririm. 3,5 ay çok erken çünkü. Yatıyor ve yumurtlamasında sorun gözükmüyorsa kuluçkasına devam edebilir elbette.

Oyla 0
Merhabalar beim 3.5 aylik kusum yumurtlamis ve bidaha hamile ve kuluckaya yatiyor 2 erkek vardi yaninda biri de farkli bi babadan kardesiydi herhalde onla ciftlesmis yumurtalar dolu cikarmi bide bu kadar kucuk kusa zararlimi ya?
Merhaba. İlginç durum ama arada böyle oluyor. Erken olgunlaşaniliyorlar, 3-4 güne dolu olup olmadıkları belli olur ama hiç sanmıyorum. 3.5 aylık bir kuş için yumurtaya yAtma yada yumurtlama çokta iyi bir şey değil. Kuşun tabiatıyla alakalı olabilir. Yumurtalara yatıryor mu ? Birde fotoğraf atarsanız daha iyi yardımcı olunur

Oyla 0
Evet bende necbur yuvalik taktim suanda baya bi ciftlestiler napicam?
Yapacağını yapmışsın hocam :) yatıyorsa dokunma bakalım dolu mu değil mi bakarsın. Ben gene dolu olduğunu düşünmüyorum. Olmayan bişey değil benim hiç başıma gelmedi ama duymuşluğum var. Nadirde olsa kuşlar erken olgunlaşıp yumurtlayabiliyor. Kuş için çok iyi bir olay değil daha kendi bebek ama bakalım . Hayrolsun bilgilendirme atarsınız :)

Oyla 0
Yapacağını yapmışsın hocam :) yatıyorsa dokunma bakalım dolu mu değil mi bakarsın. Ben gene dolu olduğunu düşünmüyorum. Olmayan bişey değil benim hiç başıma gelmedi ama duymuşluğum var. Nadirde olsa kuşlar erken olgunlaşıp yumurtlayabiliyor. Kuş için çok iyi bir olay değil daha kendi bebek ama bakalım . Hayrolsun bilgilendirme atarsınız :)
Yumurtasini baskasinin altina koydum kirdilar ama yeniden yumurtluyacak ama bende istemiyorum daha kucukte iste kendileri karar vermisler:)simdide baya ciftlestiler kalamar kemiui filan yedi girdi yuvaya herhalde bidaha yumurtlayacak:)

Oyla 0
Geri