3 günlük yavruya nasıl bakacağımı bilmiyorum yardım edermişsiniz

Sibel.0899

Yeni Üye
IMG_0176.jpegMerhabalar sitenin nasıl kullanıldığını tam olarak çözemedim öncelikle kusura bakmayın kuşum 3 günlük annesi bu gün öldü nasıl besleyeceğimi bilmiyorum yerini sıcak tutmaya çalıştım ilk ne yapacağımı bilemedim ölen annesini atmadım hemen yanına koydum sıcak tutsun diye yemini kırıp süzdüm suyla karıştırıp içine biraz un koydum krem kıvamına gelince kürdan yardımıyla verdim suyu ılık yapsam bile hemen soğuyor bunda bir sorun olur mu öğrenmem lazım birde kuşun olduğu kapta küçük taneli kum var sürekli üstüne yapışıyor onun yerine ne koymam lazım birkaç dakika önce fark ettim kumlar poposuna girmiş toletini yapamamış kumu çıkarınca su gibi toletini yaptı şeffaf sıvı normal mi birde kursağında yem verdikçe hava kabarcığı oluşuyor ne yapmam lazım. Teşekkürler…

Ekli dosyalar

• IMG_0176.jpeg
    IMG_0176.jpeg
    327.8 KB · Görüntüleme: 3
Çözüm
Merhaba öncelikle küçük bir kabın içine Pamuk koyun ve içine koyun onu ortam ısısını dengede tutmak için Petek varsa yanına koyabilirsiniz.kaybiniz için çok üzüldüm keşke yakınlarda kulukcada olan kuşlar olsa bir süreliğine altına sürme fıtratıniz olsaydı yakınlarınızda üretici varmı araştırın derim
Mama için ise kabuksuz yemi robottan geçirip Yumurta sarısı ile karıştırıp verebilirsiniz annesini yanından alın ölü kuş sonuçta bakteri oluşumunu başlamıştır
Yavru kuşa zarar verebilir
A21 maması alabilirsiniz umarım yaşar yakın olsaydınız benim kuşların altına koyardım hemen 😔
Merhaba öncelikle küçük bir kabın içine Pamuk koyun ve içine koyun onu ortam ısısını dengede tutmak için Petek varsa yanına koyabilirsiniz.kaybiniz için çok üzüldüm keşke yakınlarda kulukcada olan kuşlar olsa bir süreliğine altına sürme fıtratıniz olsaydı yakınlarınızda üretici varmı araştırın derim
Mama için ise kabuksuz yemi robottan geçirip Yumurta sarısı ile karıştırıp verebilirsiniz annesini yanından alın ölü kuş sonuçta bakteri oluşumunu başlamıştır
A21 maması alabilirsiniz umarım yaşar yakın olsaydınız benim kuşların altına koyardım hemen 😔

Çözüm
Merhaba, tavsiyem yaşadığınız bölgede bir üretimci varsa yavruyu ona götürün derim. Elle besleme yapılan kuşların gelişimi geri kalıyor. En önemli detay anne ısısının sağlanabilir olması, mamanın ılık verilmesi ve bir rutin halinde mama miktarını arttırarak süreci tamamlama gerekliliği.
İpek hocam da gerekenleri önermiş.

Merhaba kuşa bakamadım öldü İstanbul Bahçeşehir’de oturuyorum eğer yakınlarımda oturan varsa 3 tane yumurtam var vermek istiyorum onun vebalini kaldıramıyorum artık bu gün bakayım dedim normalde 4 yumurtaydı birisini kırdım içindeki yavru yaşıyormuş meğerse çok üzüldüm pek anlamıyorum zaten diğerleri de yaşıyordur büyük ihtimalle atmamı söylediler yumurtaları ama diğerleri de yaşıyordur kırdığım yaşıyorsa yakınlarımda oturan varsa lütfen ulaşabilir mi vermek istiyorum😢

Merhaba kuşa bakamadım öldü İstanbul Bahçeşehir’de oturuyorum eğer yakınlarımda oturan varsa 3 tane yumurtam var vermek istiyorum onun vebalini kaldıramıyorum artık bu gün bakayım dedim normalde 4 yumurtaydı birisini kırdım içindeki yavru yaşıyormuş meğerse çok üzüldüm pek anlamıyorum zaten diğerleri de yaşıyordur büyük ihtimalle atmamı söylediler yumurtaları ama diğerleri de yaşıyordur kırdığım yaşıyorsa yakınlarımda oturan varsa lütfen ulaşabilir mi vermek istiyorum😢
İsterseniz istegramdan sizin için duyuru yapabilirim iletişim bilgileriniz ve istegram hesabınız varsa özelden yazınız çok üzüldüm 😔

Geri