Sibel.0899
Yeni Üye

Merhaba kuşa bakamadım öldü İstanbul Bahçeşehir’de oturuyorum eğer yakınlarımda oturan varsa 3 tane yumurtam var vermek istiyorum onun vebalini kaldıramıyorum artık bu gün bakayım dedim normalde 4 yumurtaydı birisini kırdım içindeki yavru yaşıyormuş meğerse çok üzüldüm pek anlamıyorum zaten diğerleri de yaşıyordur büyük ihtimalle atmamı söylediler yumurtaları ama diğerleri de yaşıyordur kırdığım yaşıyorsa yakınlarımda oturan varsa lütfen ulaşabilir mi vermek istiyorumMerhaba öncelikle küçük bir kabın içine Pamuk koyun ve içine koyun onu ortam ısısını dengede tutmak için Petek varsa yanına koyabilirsiniz.kaybiniz için çok üzüldüm keşke yakınlarda kulukcada olan kuşlar olsa bir süreliğine altına sürme fıtratıniz olsaydı yakınlarınızda üretici varmı araştırın derim
Mama için ise kabuksuz yemi robottan geçirip Yumurta sarısı ile karıştırıp verebilirsiniz annesini yanından alın ölü kuş sonuçta bakteri oluşumunu başlamıştır
Yavru kuşa zarar verebilir
A21 maması alabilirsiniz umarım yaşar yakın olsaydınız benim kuşların altına koyardım hemen![]()
İsterseniz istegramdan sizin için duyuru yapabilirim iletişim bilgileriniz ve istegram hesabınız varsa özelden yazınız çok üzüldümMerhaba kuşa bakamadım öldü İstanbul Bahçeşehir’de oturuyorum eğer yakınlarımda oturan varsa 3 tane yumurtam var vermek istiyorum onun vebalini kaldıramıyorum artık bu gün bakayım dedim normalde 4 yumurtaydı birisini kırdım içindeki yavru yaşıyormuş meğerse çok üzüldüm pek anlamıyorum zaten diğerleri de yaşıyordur büyük ihtimalle atmamı söylediler yumurtaları ama diğerleri de yaşıyordur kırdığım yaşıyorsa yakınlarımda oturan varsa lütfen ulaşabilir mi vermek istiyorum![]()