Merhaba, benim bir dişi kuşum ve erkek kuşum var. Kuşum yumurtladı, yavrular yumurtadan çıktıktan 10-15 gün (tam tarih hatırlamıyorum) sonra erkek kuşumu farklı bir kafese aldım. 31 Ocak akşamında da babam erkek kuşumu dişi kuşun olduğu kafese koydu. Koymaması konusunda çok ısrar ettim ama bir şey olmaz deyip yine de koydu. Ben 1 şubat sabahı da erkek kuşu hemen geri ayırdım. Çünkü tekrar ciftleşmelerini istemiyordum.
2 gün önce de erkek kuşumu arkadaşıma verdim. Bugün de kuşumun yumurtladığını gördüm.
Acaba boş yumurta mıdır yoksa yumurtalamaya mi başlar bu hafta? Yuvalikta su an ucmayi bilmeyen 3 kus var dişi besliyor onları simdi napicam ben hic bilmiyorum lütfen yardimci olun bir akil verin cok kotu hissediyorum
2 gün önce de erkek kuşumu arkadaşıma verdim. Bugün de kuşumun yumurtladığını gördüm.
Acaba boş yumurta mıdır yoksa yumurtalamaya mi başlar bu hafta? Yuvalikta su an ucmayi bilmeyen 3 kus var dişi besliyor onları simdi napicam ben hic bilmiyorum lütfen yardimci olun bir akil verin cok kotu hissediyorum