45 günlük muhabbet kuşunun dışkısı beyaz ve halsiz

Betüldinc

Yeni Üye
Merhaba 45 günlük muhabbet kuşum bu sabah iyiydi. Akşam eve geldiğimde kabarık, halsiz, hareketsiz sürekli uyku halinde olduğunu gördüm. Dışkısinda sadece beyaz kısım var ve etrafında yoğun şekilde şeffaf sıvıda var. Sorun nedir anlayamadım. Soğukta birakmiyoruz. Çok dikkat ediyoruz. Suyunu, sulugunu sürekli temizliyoruz. Üşütmüş olabilir mi? Daha önce surekli kusma hareketi yapiyodu. Mikostatin verdik 6 gün. Sonrasında bı hafta kefir probiyotik verdik. gayet güzel hareketli neseliydi. Son iki günde vitamine baslamistik. Bu gün bu durumda. Bunların herhangi bir etkisi olabilir mi? IMG_20210202_195856.jpgIMG_20210202_200634.jpgIMG_20210202_200721.jpg

Merhaba geçmiş olsun. Kuşunuzun yem tuketimi nasıl?
Kuşlarda kefir kullanımı doğru değildir

Oyla 1
Merhaba 45 günlük muhabbet kuşum bu sabah iyiydi. Akşam eve geldiğimde kabarık, halsiz, hareketsiz sürekli uyku halinde olduğunu gördüm. Dışkısinda sadece beyaz kısım var ve etrafında yoğun şekilde şeffaf sıvıda var. Sorun nedir anlayamadım. Soğukta birakmiyoruz. Çok dikkat ediyoruz. Suyunu, sulugunu sürekli temizliyoruz. Üşütmüş olabilir mi? Daha önce surekli kusma hareketi yapiyodu. Mikostatin verdik 6 gün. Sonrasında bı hafta kefir probiyotik verdik. gayet güzel hareketli neseliydi. Son iki günde vitamine baslamistik. Bu gün bu durumda. Bunların herhangi bir etkisi olabilir mi? Ekli dosyayı görüntüle 12428Ekli dosyayı görüntüle 12431Ekli dosyayı görüntüle 12432
Kuşunuz hasta olmuş bi veterinere götürün derim

Oyla 0
Kuşlar laktoz sindiriminde bizler gibi zorlanır. Bu nedenle onlar için özel üretilmiş probiyotikleri almanız gerekir. Şu aşamada önerebileceğim bir şey yok çünkü dışkı belirti göstermiyor. Tamam beyaz dışkılar çok risklidir ancak pankreas deyip köşeye çekilmek istemiyorum. Bir kontrole götürmenizi öneririm.

Oyla 0
Pankreas değil bu. Kuş yem yemiyor yada sindiremiyor. Kefir kesinlikle ve kesinlikle kuşlarda kullanılmamalı zararlıdır!!! Öncelikle kuşun beslendiğinden emin olmanız gerekiyor. Gerekirse elle besleme maması yapıp yedirin. Ardından hemen bir veterinere götürün.. Kuşun durumu ağır görünüyor yarına kadar dayanamayabilir mümkünse hemen 7/24 açık bir veterinere götürün...

Oyla 0
Kuşlar laktoz sindiriminde bizler gibi zorlanır. Bu nedenle onlar için özel üretilmiş probiyotikleri almanız gerekir. Şu aşamada önerebileceğim bir şey yok çünkü dışkı belirti göstermiyor. Tamam beyaz dışkılar çok risklidir ancak pankreas deyip köşeye çekilmek istemiyorum. Bir kontrole götürmenizi öneririm.
Merhaba 10 dk da baya büyük büyük diskiladi. İlki baya büyüktü. Bunlar son ikisi normal göre bunlarda baya buyuk

Ekli dosyalar

• IMG_20210202_224559.jpg
    IMG_20210202_224559.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 18
Oyla 0
Neresi normal hacı katran gibi olmuş dışkılar...

Son durumu nedir kuşun? Güncel dışkı resmi atarmısınız...

Oyla 0
Geri