9-12 ay ideal ve saglikli.bilenler yazabilirmi?
Çiftleştirmek için ideal zaman 10 12 ay sonrasıdır eğer erken çiftleştirirseniz yumurta sıkışması problemi kuluçka sorunları yaşayabilirsiniz ilk yumurtalarına genelde muhabbet kuşları yatmazlar bakmazlar ama yavru bakmaya meraklı olanlar da olabiliyor bazen1 yaşını beklemeniz hem alacağınız yavrular açısından hem kuş açısından daha sağlıklı olacaktır.
Merhaba
Benim kuşlarım yaklaşık 9 aylık oldu ve 8 aydır birlikte yaşıyor yuvalık takmak gerekir mi.
İyi gün
Merhaba yaz ayında üretim yapmak isterseniz sorunlar yaşayabilirsiniz ekim kasım aylarında daha sağlıklı oluyor üretime başlamak yazın haşereler istila edebiliyor yada anne kuş sıcaktan bunalıp yumurtadan kalkabiliyor yada yavrulara zarar verebiliyor malesef .. Ben 1 yaş altı kuşu üretime atma taraftarı değilim ama atılabilir mi atılır atanlar varMerhaba
Benim kuşlarım yaklaşık 9 aylık oldu ve 8 aydır birlikte yaşıyor yuvalık takmak gerekir mi.
İyi günler
Özellikle üretim düşüncemiz yok ama olursa kendileri bilirMerhaba yaz ayında üretim yapmak isterseniz sorunlar yaşayabilirsiniz ekim kasım aylarında daha sağlıklı oluyor üretime başlamak yazın haşereler istila edebiliyor yada anne kuş sıcaktan bunalıp yumurtadan kalkabiliyor yada yavrulara zarar verebiliyor malesef .. Ben 1 yaş altı kuşu üretime atma taraftarı değilim ama atılabilir mi atılır atanlar varriskler bu kadar fazlayken bence kışa giriş aylarında atın ama karar sizin
![]()