60x35 Ağral Kuş Kafesi İncelemem

siradaninsan

iyikus.com Üyesi
Merhaba, sebada yaşadığım olumsuzluk nedeniyle indirim kuponuyla 103TL ödeyerek bu kafesi aldım. Teller kırık gelmedi ama çatısında kullanımı engellemeyecek kırıklık vardı sıkıntı değil diye değiştirmedim.

1624962614139.png

dediğim şey bu..

onun haricinde iyi ve güzel kafes tünek takarken kırılır diye korktum ama sıkıntı olmadı.

1624962685539.png

hazır kafesi değişmişken akıllı yemliğide geçtim hemen alıştı..

işin özü fiyat/performans ürünü..

kapıya mandal takmamın sebebi gün boyu açık bıraktığımız için yaylı kapı olması sebebiyle yaylarını terse çevirdim. mandal da gayet sıkı tutuyor..

alınabilir.

Evet bu kafesi ben de görmüştüm fakat telleri çok ince geldi, kullanıcı deneyimlerine bakınca da birçok kişi bunu belirtmişti. Seba Kafes tel kalitesi anlamında gerçekten çok iyi. Keşke hâlâ işlerini eskisi gibi titizce yapsalar.. Hayırlı olsun bu arada:)

Oyla 0
Evet bu kafesi ben de görmüştüm fakat telleri çok ince geldi, kullanıcı deneyimlerine bakınca da birçok kişi bunu belirtmişti. Seba Kafes tel kalitesi anlamında gerçekten çok iyi. Keşke hâlâ işlerini eskisi gibi titizce yapsalar.. Hayırlı olsun bu arada:)
sebanın ön telleriyle hallice diyebilirim. teşekkürler

sebada o kargo sorununu ve sürekli ücret kitlemeleri olmasa sağlam gelene kadar tamam derdim.. paketlemeyi özenmiyorlar özenseler daha temiz gelir

bu kafes beni 2-3 sene götürsün yeterli açıkcası sonrasında gidip yerinden alacağım sebayı

Son düzenleme:
Oyla 0
Aynı kişi üretmese de benzer kafes sistemini kullanıyorum bende. Bana göre fiyatına göre artıları çok fazla. Altı üstü bir kafes demek istemem ancak bu genişlikte bir kafes için istenilen gereksiz ücretleri doğru bulmuyorum.
Güle güle kullanın. Minik deformasyonlar sorun yaratmayacaktır. Lehim ya da kaynak yapılabilir eğer deneyimli iseniz

Oyla 0
Aynı kişi üretmese de benzer kafes sistemini kullanıyorum bende. Bana göre fiyatına göre artıları çok fazla. Altı üstü bir kafes demek istemem ancak bu genişlikte bir kafes için istenilen gereksiz ücretleri doğru bulmuyorum.
Güle güle kullanın. Minik deformasyonlar sorun yaratmayacaktır. Lehim ya da kaynak yapılabilir eğer deneyimli iseniz
hocam anca gaz altı kaynağı vs. bulmak gerekir lehim ve kaynak tutmuyor heleki düz kaynak teli eritiyor.

punta kaynak daha iyi olur ama bulmak lazım

dediğiniz gibi fiyata göre artıları fazla

Son düzenleme:
Oyla 0
Ohh geniş geniş takılsın.. Oyun parkıda varmış :)(y)
zaten full açık gün boyu yemeğe içmeye gidiyordu eski kafesinde dün gitmedi yeni kafeste bugün gider mi bilmiyorum ellemeyeceğim acıkınca girecektir diye düşünüyorum.

eş alma düşüncem var yakında biraz da o yüzden büyük aldım.

teşekkürler :)

Oyla 0
Geri