Son düzenleme:
teşekkürr ederim, kanama durmuş ama çok kanamışEğer kan durmuşsa herhangi bir şey yapmanıza gerek yok dıyebiliyorum. Sadece takipte kalın ayağında herhangi bir değişiklik olacak mı diye. İlaç konusunda pek bir bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem çok geçmiş olsun.
eczaneden mi temin edicem. uygulaması nasıl, bildiğimiz ge oral değil demibu kadar kan kaybına elektrolit (serum) desteği çok iyi olur
eczaneden mi temin edicem. uygulaması nasıl, bildiğiniz ge oral değil demi
sabah ilk iş versem sıkıntı olur mu
kuş şu an iyi, sabah ilk iş elektrolit alıp vereceğim. ge-oral 1 paketi 2 litre suda çözüp kullanıyorum. var mı farklı 1 kullanım öneriniz?aynen ge-oral gibi bir ürün.
şöyle düşünün, yoğun kan kaybeden ve kanaması duran bir hastaya anyon katyon dengesini sağlamak için ilk önce serum verilir, aynı şey kuşlar için de geçerli, kuşlarda 3-5 damla kan kaybı bile çok ciddi bir durumdur
kuş şu an iyiyse sabah da verebilirsiniz
fucidin vardı elimde bir tek fucidin sürdüm. ortadan bölmeli bir kafesi var. yanında eşi var, bazen tellerde birbirlerine kur yapıyorlar o sırada eşi yapmış olabilir. kafes içinde o yaraya sebep olacak bir şey bulamadım.Kusun ayaginda yara var gibi. Kanadiginda misir unu,kanama durdugunda cok az arnica krem surebilirsiniz.
tamamdır. şu an o şekilde iyice karıştırıp vermeye başladım.O şekilde kullanımı uygundur
tamamdır. ben sürdüm ne olur ne olmaz. kabuk bağlamış orası.Bir kaç gün sürülebilir ama çok gerekli de değil. Yarası enfeksiyon kapmasın amaç