acil bir durum var mı? tünekte kan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selhan H.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selhan H.

Çevirmen
kuşların yanına gittiğimde erkek kuşumun tüneğinin tamamen kan olduğunu gördüm. kan miktarı bana çok geldi. acil yapmam gereken bir şey var mı? kuşun durumu normal gözüküyor. ayağının altına baktım ama net bir şey göremedim. elimde anti bakteriyel olarak fucidin krem var? sürmeli miyim?

Son düzenleme:
Eğer kan durmuşsa herhangi bir şey yapmanıza gerek yok dıyebiliyorum. Sadece takipte kalın ayağında herhangi bir değişiklik olacak mı diye. İlaç konusunda pek bir bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem çok geçmiş olsun.

Oyla 0
Eğer kan durmuşsa herhangi bir şey yapmanıza gerek yok dıyebiliyorum. Sadece takipte kalın ayağında herhangi bir değişiklik olacak mı diye. İlaç konusunda pek bir bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem çok geçmiş olsun.
teşekkürr ederim, kanama durmuş ama çok kanamış :(

Oyla 0
Ne demek rica ederim benim de geçenlerde başıma geldi tırnagı kanadı yavrumun ve bayağı kanadı ama Allahtan d durdu baticon aldım nolur nolmaz diye ama şu an hiçbir sıkıntısı yok. Kuşun bulunduğu odanın sıcaklığını iyi tutun kan kaybettiği için üşüyebilir ama bir şey olacağını zannetmiyorum siz yine de takipte kalın. Peki yarası açık mı kuşunuzun?

Oyla 0
eczaneden mi temin edicem. uygulaması nasıl, bildiğiniz ge oral değil demi
sabah ilk iş versem sıkıntı olur mu

aynen ge-oral gibi bir ürün.

şöyle düşünün, yoğun kan kaybeden ve kanaması duran bir hastaya anyon katyon dengesini sağlamak için ilk önce serum verilir, aynı şey kuşlar için de geçerli, kuşlarda 3-5 damla kan kaybı bile çok ciddi bir durumdur

kuş şu an iyiyse sabah da verebilirsiniz

Oyla 0
aynen ge-oral gibi bir ürün.

şöyle düşünün, yoğun kan kaybeden ve kanaması duran bir hastaya anyon katyon dengesini sağlamak için ilk önce serum verilir, aynı şey kuşlar için de geçerli, kuşlarda 3-5 damla kan kaybı bile çok ciddi bir durumdur

kuş şu an iyiyse sabah da verebilirsiniz
kuş şu an iyi, sabah ilk iş elektrolit alıp vereceğim. ge-oral 1 paketi 2 litre suda çözüp kullanıyorum. var mı farklı 1 kullanım öneriniz?

Oyla 0
Kusun ayaginda yara var gibi. Kanadiginda misir unu,kanama durdugunda cok az arnica krem surebilirsiniz.
fucidin vardı elimde bir tek :( fucidin sürdüm. ortadan bölmeli bir kafesi var. yanında eşi var, bazen tellerde birbirlerine kur yapıyorlar o sırada eşi yapmış olabilir. kafes içinde o yaraya sebep olacak bir şey bulamadım.
O şekilde kullanımı uygundur
tamamdır. şu an o şekilde iyice karıştırıp vermeye başladım.

bugün de fucidin sürmeli miyim

Oyla 0
Bir kaç gün sürülebilir ama çok gerekli de değil. Yarası enfeksiyon kapmasın amaç

Oyla 0
Geri