Sevgi Mert
iyikus.com Üyesi
Teşekkür ederim sesi gür çıkıyor baya öterkenMerhaba hocam çok sağlıklı görünen bir kuşunuz var, tüyü kadar ömrü olsun. Cinsiyet konusunda 6 ay dan büyük olması gerekir ve pek cinsiyetleri anlaşılmıyor bu canlıların. ona başka bir sultan papağanın sesini açın verdigi karşılıkları dinleyin dişiler(çurk çurk ) sesinden başka ses vermezler genelde ama nameli ötüyor veya ıslık çalma yapıyorsa erkek olma ihtimali vardır ama bunlar için en az 6 aylık olması lazım kuşunuzun.
Sahiplenicem ben bu kuşu pazartesi alicam cinsiyeti nı merak ettim açıkçası sahibi sesi gür çıkıyor erkek gibi dedi zaten dişi kuşların pek ötmedigini söylediMerhaba hocam çok sağlıklı görünen bir kuşunuz var, tüyü kadar ömrü olsun. Cinsiyet konusunda 6 ay dan büyük olması gerekir ve pek cinsiyetleri anlaşılmıyor bu canlıların. ona başka bir sultan papağanın sesini açın verdigi karşılıkları dinleyin dişiler(çurk çurk ) sesinden başka ses vermezler genelde ama nameli ötüyor veya ıslık çalma yapıyorsa erkek olma ihtimali vardır ama bunlar için en az 6 aylık olması lazım kuşunuzun.
Eğer dişi ise ben tek bakabilirmiyim evcillestitip konusturabilirmiyim
ötüşleri buna benziyor ise erkektir yüksek olarak, tabi böyle bi ses açıp takip etmek gerekir hemen karar vermeyin 15-20 dk takip edin. iyi günler
Peki dişi kuş ötermi erkek kuş mu öter sadeceDişiler konuşmuyor maalesef fakat ehlileştirilebilir diğer erkek kuşlar gibi.