Biraz ara da kaldım ben. Dışkılar kahverengi bu biraz kötü ama yeni olduğu için de emin olamadım.Yavru kuşumu 4 gün önce aldım yem yemiyor sadece darı yiyor. Bugün biraz kabarık gibiydi ve dışkısı değişik geldi sizde bi sorun varmı ne yapmalıyım (hep kabarık durmuyor)
Ben mi yanlış görüyorum gözleri kapalı mı? Gözler kapalıysa hiç iyi değil bu.Yavru kuşumu 4 gün önce aldım yem yemiyor sadece darı yiyor. Bugün biraz kabarık gibiydi ve dışkısı değişik geldi sizde bi sorun varmı ne yapmalıyım (hep kabarık durmuyor)
Orda birşeyi yoktu ve gayet hareketliydiLütfen konuyu inceleyiniz, beslenme ve kafes düzeni, tenizliği konusunda yönergeleri takip ediniz...
Eve Yeni Gelen Muhabbet Kuşu Ve İhtiyaçları
Evinize türlü gerekçelerle yeni bir aile üyesi almak isteyebilirsiniz. Bu hangi tür hayvan olursa olsun, hepsinin farklı ve temel olabilecek ihtiyaçları vardır. Örneğin "Eve Yeni Gelecek Muhabbet Kuşu" Soluğu herhangi bir petshopta almadan önce, yakın çevrenizde bu konuda deneyimli birisinden...iyikus.com
kanaryasında solunum yolu rahatsızlığı olan arkadaş cevap yazdıKuş hasta, dışkıları iyi değil. Bence hafif bir ilaç başlanması lazım...
Evet bugün götürüceğim kötü oldufacebookta da sormuşsunuz 3 gün elektrolit verin tahta tunek kullanın yazmışlar. kuşunuzda elektrolit gerektiren bir durum yok, 3 gün bekleyip boşuna vakit kaybetmeyin. mümkünse veterinere götürün, sulphamezathine/tetramezatine türü bir ilaç ilerlemeden toparlamasını sağlayabilir
Ekli dosyayı görüntüle 11622kuşta kuruma hastalığının başlangıcı olduğunu söyledi bu tozu 20 gün kullanılcağını ve mama vereceğimi söyledi
Buda yeni çıktı.Verdikleri toz vari şeylerin isimlerini söylemeden gönderiyorlar.İnsanlarda 'Nasıl olsa veteriner,bu iyi gelir' deyip sorgulamadan kuşlarına veriyorlar.Evet gerçekten iyi gelebilecek bir ürün vermiş olabilir ama söylesene kardeşim ne verdiğini.Yakın zamanda çevremde 5-6 kişi bu olayı yaşadı ve kuşları olduğundan daha kötü yaptı.ilacın ismini söyledi mi?
Yeni olduğu için bir kaç gün yem yememesi normal dışkısı da yeni ortama geldiği için stresten o şekildedir 1 hafta sonunda hala bu şekildeyse bir veterinere göster suyuna vitamin katmayı ve ona sevgini göstermeyi unutmaYavru kuşumu 4 gün önce aldım yem yemiyor sadece darı yiyor. Bugün biraz kabarık gibiydi ve dışkısı değişik geldi sizde bi sorun varmı ne yapmalıyım (hep kabarık durmuyor)