Muhabbet kuşuMuhtemelen tüy kisti. Veterinerde ufak bir cerrahi müdahale ile temizliyorlar. Birde kuşun türü nedir? Kanarya ise, kanaryalarda dış mantar sıklıkla görülür. Bi ihtimal mantar oluşumuda olabilir yani. Bir kanatlı veterinerinin görmesinde fayda var...
Muhabbet kuşu
Kuşa herhangi bir zararı varmıdır tehlikeli bir durummudur ?Muhtemelen tüy kisti. Veterinerde ufak bir cerrahi müdahale ile temizliyorlar. Birde kuşun türü nedir? Kanarya ise, kanaryalarda dış mantar sıklıkla görülür. Bi ihtimal mantar oluşumuda olabilir yani. Bir kanatlı veterinerinin görmesinde fayda var...
Kuşa herhangi bir zararı varmıdır tehlikeli bir durummudur ?
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederimEvet zararı var. Kuşa acı verir sürekli. Ve zamanla orası büyüyüp daha kötü olabilir. Mutlaka tedavi edilmesi gerekiyor!
Arkadaş a sormam lazim bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerDolu bir kursak ise tükettiği yemler olabilir. Tam gözümde kestiremedim ancak boyunun sol sağ yanı kesenin bittiği kısım. Bazen yem olabiliyor o bölgede. Eğer kursakla bitişik degilse (gorselden secemedim) @Malkoçoğlu dedi gibi
Sağ ve sol iki tarafta da varmışDolu bir kursak ise tükettiği yemler olabilir. Tam gözümde kestiremedim ancak boyunun sol sağ yanı kesenin bittiği kısım. Bazen yem olabiliyor o bölgede. Eğer kursakla bitişik degilse (gorselden secemedim) @Malkoçoğlu dedi gibi