*ACİL MUHABBET KUŞUMDAN GELEN VİK SESİ VE HIRILTI*

zeytincik

Yeni Üye
Merhaba kolay gelsin muhabbet kuşumdan ilk defa dün gece duyduğum vik vik sesi gelmeye başladı solunumla alakalı bir sıkıntı var sanırım.Odada tozlu bir dolabın üzerine uçmuştu ondan kaynaklanabilir mi diye düşündüm ama daha önce de uçuyordu ama böyle bir sorun olmamıştı tozdan olduğu düşüncesinde de yanılıyor olabilirim çünkü uyku hali var sürekli kafasını bir yerlere sürtüyor burnunu kaşıyor ayağıyla ayrıca dışkısı tüyüne yapıştı düşmedi ishal değil normal dışkısı sanırım ekleyebilirsem dosya ekleyeceğim.Ayrıca petshoptan AVİAST aldık kullanmalı mıyız?Organik okaliptüs yağı edindim nasıl ne şekilde kullanmalıyım bilmiyorum ağız yolu kullanımının çok yararlı olmadığını okumuştum bir yerde fakat emin olamadım sürekli uyuyor hiç uyumayan kuş yardımcı olursanız çok sevinirimEkli dosyayı görüntüle AnyConv.com__FullSizeRender.mp4

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba, solunum yolu problemi gibi. Aviast tek başına yeterli gelmez ancak etkisini biraz gösterecektir.

Merhaba, solunum yolu problemi gibi. Aviast tek başına yeterli gelmez ancak etkisini biraz gösterecektir.
Peki ne kullanabiliriz bana veteriner neoterramycn önerdi fakat bilemedim ne kullanacağımı çevremdeki veterinerlerin hiçbiri muhabbet kuşuna bakmıyor bakan da çok uzakta ve gidemiyorum yardımcı olursanoz gerçekten çok sevinirim

neoterramycn kullanılabilir, sorun olmaz. Ben genelde bu tip durumlarda doksisiklin etken maddeli ilaçlara yöneliyorum ama farklı nedenleri de olabilir sorunun altında. Bu nedenle doğrudan şu ilacı kullanın diyemem.

Geri