acil solunum sıkıntısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mlsblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mlsblt

Yeni Üye
Merhabalar ben kuşumu şu videodaki halini veterinere gösterdim. Veteriner normal olduğunu söyledi bende döndüm. muhabbet kuşu gece sesi

ama kuş bana hala zor nefes alıyor gibi geliyor artık böyle ses çıkartmasa da durum yine bu. Tık tık tık burnundan ses geliyor nefes alırken. Arada gün içinde aksırıp hapşırıyor.uçarken ses de çıkarttığını düşünüyorum sanki zorla uçuyormuş gibi. Muhabbet kuşu solunum

veterinerden fayda görmedim. Tecrübeli uzman kişiler bana fikir verebilir mi lütfen

kuş ne zamandır böyle? kafes tabanındaki dışkıların net fotolarını da atabilirmisiniz
1 gece boyunca yaptığı dışkılar böyle. bu sıkıntı bayadır var geçmedi sadece o gece bağırışları kesildi. ama yine zor nefes alıyor gibi ve genzi tıkalı gibi

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-08-22 at 15.22.39.jpeg
    WhatsApp Image 2021-08-22 at 15.22.39.jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 5
Oyla 0
solunum yolu ve hava keselerinde sorun var , sindirim sistemine de biraz yansımış. kanatlı uzmanı veterinerce röntgen ve laboratuvar analizi yapılamadığı için sorunun kaynağı kesin bilinemez

ben olsam herhangi bir veteriner kliniğinden doksisiklin etken maddeli antibiyotik alıp 7 gün kullanırım. bu tedaviye alınacak yanıta göre tekrar değerlendirme yapılabilir. ilacı alırsanız ismini buraya yazın, doz ve kullanım şeklini yazarız

not: internet ve petshoplarda hipradoxi gibi isimlerle satılan ürünleri almayınız

Oyla 0
solunum yolu ve hava keselerinde sorun var , sindirim sistemine de biraz yansımış. kanatlı uzmanı veterinerce röntgen ve laboratuvar analizi yapılamadığı için sorunun kaynağı kesin bilinemez

ben olsam herhangi bir veteriner kliniğinden doksisiklin etken maddeli antibiyotik alıp 7 gün kullanırım. bu tedaviye alınacak yanıta göre tekrar değerlendirme yapılabilir. ilacı alırsanız ismini buraya yazın, doz ve kullanım şeklini yazarız

not: internet ve petshoplarda hipradoxi gibi isimlerle satılan ürünleri almayınız
teşekkr ederim alırsam yazacağım

Oyla 0
Geri