Acil!! Sultan papağanımın kanatlarında bir sıkıntı var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rakau
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne Çıkanlar

Rakau

iyikus.com Üyesi
Kuşum normalde bugün 4. Yumurtasını yumurtlayacaktı. Sabah telaşlı telaşlı ötüyordu. Kızgınlığa girecek zannettim sonra birden kanatlarını toplamaya stresli stresli oradan oraya hareket etmeye başladı. Elime aldım kanatlarını inceledim hiçbir sıkıntı yoktu. Sabahtan beri bir şey yememiş kursağı boştu. Gözümün içine yardım ister gibi bakıyor lütfen yardımcı olun ne yapacağımı veya neyi olduğunu anlayamadım.

Kuşum normalde bugün 4. Yumurtasını yumurtlayacaktı. Sabah telaşlı telaşlı ötüyordu. Kızgınlığa girecek zannettim sonra birden kanatlarını toplamaya stresli stresli oradan oraya hareket etmeye başladı. Elime aldım kanatlarını inceledim hiçbir sıkıntı yoktu. Sabahtan beri bir şey yememiş kursağı boştu. Gözümün içine yardım ister gibi bakıyor lütfen yardımcı olun ne yapacağımı veya neyi olduğunu anlayamadım.

Ekli dosyalar

Kanat kaslarında ağrı var sanırım. Birden korkup uçuştu mu ? Sık sık uçan bir kuş mu ? En son yumurtasını ne zaman yaptı ?

Kanat kaslarında ağrı var sanırım. Birden korkup uçuştu mu ? Sık sık uçan bir kuş mu ? En son yumurtasını ne zaman yaptı ?
En son yumurtasını 1.5 gün önce yaptı. Bana çok düşkündür sabah kahvaltıya gittiğimde peşimden çok bağırdı büyük ihtimalle uçmuştur. Korkup uçtu mu bilmiyorum. Kahvaltıdan sonra odaya girdiğimde bu tarz hareketler yapıyordu.

2 günde bir yaparlar normalde. 1.5 gün olduysa yarın yapması lazım akşama kadar yapmamış olursa müdahale gerekebilir.

Geri