Acil yardım.

Latife kaya

iyikus.com Üyesi
Dişi cennetin karnında yaklasık 1 haftadır yumurta var ve cıkarmıyor.Zeytin yağı sürdüm.ovaladim yine olmadi.Zaten yağlanma vardı karnında.Sanırım ondan dolayı cıkmıyor.bugun cıkardım ve eskisi kadar iyi ucamıyor hemen yere düsüyor ne yapabilirim lütfen yardimci olun lütfen

Kuluçka sürecinde kuş uçurulmamalıdır ki zaten uçmak için verimli olmuyorlar. Normal bir durum uçamaması. Gözlem yapmanızı öneririm süreçte.

Oyla 0
Yumurtası 1 haftadır karnında hala cıkmadı.Kuluckada degil suan.Inanin o yumurta günlerdir karninda coktan cikmia olmasi lazimdi.Cok tedirginim diger kusum da yumurta sıkısmasından ölmüstü :(

Oyla 0
Bu arada o fotoda ki sişlik yağlanma 3 aydır var sarımsı görünümde acaba yağlanmadan dolayımı yumurta cıkmıyor.Daha önceleri yaglanma varkende gayer rahat yumurrladi ama bu cok uzun sürdü belki bi haftadan fazla oldu o yumurta icerde.Üstüne ciftlesmede oluyor ikinci yumurta olursa nasıl olucak..Lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekie acaba

Oyla 0
Kuşlar istediğinde yumurta bırakıyorlar ki bu süre değişebiliyor. Yağlanma elbette etkisi olacaktır zor yumurtlamasına ama risk teşkil edebilecek bölgenin biraz üzerinde yağlanma kısmı. Ben bundan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Hem sıkışma durumunda kuş başını yerden kaldıramıyor, hep soluk soluğa ve yorgun bir görünüme bürünüyor.

Oyla 0
Geri