Hemen alip başlıyorum peki hastaligi ne acabaİmkan varsa veterinerden sulphamezathine alın yada veteriner imkanınız yoksa eczaneden bactrim şurup alın. İki ilaçta aynı şekilde kullanılır tam dolu suluğa 10 damla ekleyip verin. İlaçlı su günlük tazelenicek.. Kuşun durumu kötü tedaviye bugün başlayın mutlaka. Ve gelişmelerden haberdar edin..
Hemen alip başlıyorum peki hastaligi ne acaba
Maalesef kaybettimKoksidiyoz ve bakteriyel enfeksiyondan şüpheleniyorum. Sulphamezathinin antibakteriyel ve antikoksidiyel etkisi vardır. Bactirimde antibakteriyel ve bir miktar antikoksidiyel etkiye sahiptir. İkiside işinizi görür...
Normalde versele laga yemini kullaniyorum halsiz oldugu icin aspuru cok seviyor diye vermistimKuşunuzu sadece aspurla beslemeniz doğru değil.. Aspur tek başına yeterli bir besin kaynağı değil
(( çok üzüldüm,başın sağolsun.Kuşun kafes tabanına inmesi artık kritik saatler anlamına geliyor zaten.Bir de yediği halde zayıflamış dediniz ya, muhtemelen uzun süredir devam eden bir sorundu ama kuşlar hastalıklarını gizleme konusunda çok profesyonellerMaalesef kaybettim
Maalesef kaybettim
Sagol .Evet yemesi iyiydi ozellikle son 2 gundur yemligi degistirince hemen saldiriyordu yemek icin ve normalde bana gelmezdi 2 gündür benden ayrilmiyordu aslinda anlamam gerekirdi daha önce elime aldığımda zayiflamisti ama ben bunu cok ucuyor olduguna bagladim(( çok üzüldüm,başın sağolsun.Kuşun kafes tabanına inmesi artık kritik saatler anlamına geliyor zaten.Bir de yediği halde zayıflamış dediniz ya, muhtemelen uzun süredir devam eden bir sorundu ama kuşlar hastalıklarını gizleme konusunda çok profesyoneller
Sagol inan kendi elimle oldurmus gibi oldumBaşınız sağolsun üzüldüm..