Adam akıllı yem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mubis10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mubis10

Yasaklanmış Kişilik
Arkadaşlar petshoplarda yaygin bulunan Quik gold wings jungle garden mix vitakraft gibi yemlerden hangisini önerirsiniz?

DIKKAT GIDIPTE 5 KILOLUK BENELUXU PROFYONEL OLUP ZOR BULUNAN WITTE MOLEN GIBI MARKALARI YAZMAYIN.

Çözüm
Dostum garden mixi ben uzun süredir kullanıyorum güzel yem. Ayrıyetten vivid ve bravo 302 nin çuvaldan bölme 1 kiloluk satılıyor Bor ticaretin sitesinden onlarada bakabilirsin. Bu iki yemde yıllardır üreticiler tarafından kullanılan yemler. Ayrıyetten beaks ve bonnie de güzel. Diğerleri yaramaz.....
Tek tek hepsinden alıp deneyin işte. En sonda kuşunuz hangisi beğenir ise onu kullanırsınız. Bu yem konusunu bu kadar abartmaya gerek yok artık.

Oyla 0
Diğer belirttiğin Gold Wings, Jungle vs. yemlerin hepsinde aromalar veya ekmek parçaları bulunuyor. Bu katkılar da zararlı olduğu için önermiyoruz.

Oyla 0
Dostum garden mixi ben uzun süredir kullanıyorum güzel yem. Ayrıyetten vivid ve bravo 302 nin çuvaldan bölme 1 kiloluk satılıyor Bor ticaretin sitesinden onlarada bakabilirsin. Bu iki yemde yıllardır üreticiler tarafından kullanılan yemler. Ayrıyetten beaks ve bonnie de güzel. Diğerleri yaramaz.....

Oyla 0
Çözüm
Diğer belirttiğin Gold Wings, Jungle vs. yemlerin hepsinde aromalar veya ekmek parçaları bulunuyor. Bu katkılar da zararlı olduğu için önermiyoruz.
Aynen. Pelagos akvaryum içerisinde olan yemlerin hepsi ayni boyali yemlerdir aklında bulunsun @mubis10. Ben sadece bir kere Gold Wings kullandığımda içerisinde boyalı ekmek yoktu.

Oyla 0
Dediğiniz gibi ikisini de alıp deneyin. Ben ikisi arasında kalsam şüphe etmeden Versele alırdım. Konunun tartışmaya çekilmemesi için kilitliyorum. Teşekkür ederim yorumdan sonra dönüt verdiğiniz için.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri