Ağzını açıp nefes alıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BULUTUM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BULUTUM

Yeni Üye
2 aylık erkek kuşum 1 hafta önce aldım bu 2 gündür kanatlarını böyle açık bir şekilde uyuyor ve nefes alıp verirken sallanıyor.Arada sanki nefesini tutyormuş gibi ağzını açıp nefes alıyor sonra yine sessiz uyuyor kanatlarını açık bir şekilde titretiyordaEkli dosyayı görüntüle 13799FEN YARDIM EDİN!!!Ekli dosyayı görüntüle 13800

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fotoğraftaki gibi kanatlarını iki yana açmaları eşliğinde hızlı hızlı nefes alıp vermeleri, ya uçtukları ve yorulduklarında görülür. Ya da kuşun bulunduğu ortam sıcak ise bu şekilde serinlemeye çalışır. Ben ancak bu kadar bilgi verebilirim sabah forumdaki bilgili kişiler daha yardımcı olacaklardır :)

Oyla 0
Fotoğraftaki gibi kanatlarını iki yana açmaları eşliğinde hızlı hızlı nefes alıp vermeleri, ya uçtukları ve yorulduklarında görülür. Ya da kuşun bulunduğu ortam sıcak ise bu şekilde serinlemeye çalışır. Ben ancak bu kadar bilgi verebilirim sabah forumdaki bilgili kişiler daha yardımcı olacaklardır :)
Umarım yardımcı olurlar sabah arada hapsiriyorda soğuk almış galiba

Oyla 0
Hapşırması gayet normal bir davranış. Soğuk algınlığı olduğunu sanmıyorum çünkü üşütse bu şekilde değil aksine kabarık durur diye düşünüyorum. Dediğim gibi yarın gereken cevapları verirler.

Oyla 0
Solunum sorunlarını da gösterebilir aynı zamanda. Bunun için veteriner kontrolünde ilaç kullanmak gerekir. Üşütmüş de olabilir

Oyla 0
Geri