Melike Gül
Forum Sakini
Merhabaaa arkadaşlar, iyi akşamlar. Bugün beni çok mutlu eden birşey oldu. Ailemize yeni bir üye katıldıı. Açıkçası hiiç beklemiyordum bana da süpriz oldu. Ailemize bir sultan papağanı katıldı. Sultan papağanları konusunda çok acemiyim daha önce hiç beslemedim. Bizede babamın arkadaşı verdi ve onada onun bir arkadaşı vermiş yani yaşını tam bilmiyoruz. cinsiyetini yada ırkını da bilmiyoruz bu konularda bizi aydınlatırsanız çok sevinirim. Bide papağanımızın tüyleri hep kapsül nerdeyse. Gerek kuyruk olsun gerek başının üstündeki tüyler, nerdeyse heryerinde tüy kapsülleri var. Sizce ilk tüylerimidir bu tüyleri, yoksa bebeklik tüylerini mi atıyordur.
Bide nasıl bir eğitim vermem, nasıl bir yol izlemem lazım muhabbet kuşu eğitimlerinde ki gibi bir eğitim mi vermeliyim?
Şuan mamalığın içine muhabbet kuşuma verdiğim yemden ve birazda üstüne yulaf ekleyerek önüne koydum. Tavsiye ettiğiniz bir yem markası var mı yoksa muhabbet kuşuma aldığım yemden verebilir miyim? ve son olarak muhabbet kuşumu ve sultan papağanımı ne zaman birbirleriyle tanıştırmalıyım birbirleriyle kavga ederler mi?
ilk kez sultan papağanı besliceyeğim için çoğu şeyi bilmiyorum Şimdiden cevap veren herkese çook teşekkür ederimm
Bide nasıl bir eğitim vermem, nasıl bir yol izlemem lazım muhabbet kuşu eğitimlerinde ki gibi bir eğitim mi vermeliyim?
Şuan mamalığın içine muhabbet kuşuma verdiğim yemden ve birazda üstüne yulaf ekleyerek önüne koydum. Tavsiye ettiğiniz bir yem markası var mı yoksa muhabbet kuşuma aldığım yemden verebilir miyim? ve son olarak muhabbet kuşumu ve sultan papağanımı ne zaman birbirleriyle tanıştırmalıyım birbirleriyle kavga ederler mi?
ilk kez sultan papağanı besliceyeğim için çoğu şeyi bilmiyorum Şimdiden cevap veren herkese çook teşekkür ederimm