İlk aldığımda bende böyle düşünmüştüm sıkıntı olmuyor yiyebiliyolar rahatça bizim tek sorunumuz kabukların dökülup biriktiği beyaz yerdi oraya delikler açmıştım onun dışında kullanımı çok iyiMubişlerime kafes ve akıllı yemlik aldım ama anlayamadım yani YouTube videosundan baktım kuruluşunu şöyle kurdum ama niye böyle az kısımda yem var. Kuş böyle aç kalmaz mı bir de nasıl uzanıp yiyecekler yanlış mı kurdum acaba
Hala anlamadılarbir de üst kapağı çıkarmış benim dişi kuş tam takmadım sanırım yoksa nasıl çıkardı bu cadı. Bekliyorum hala gitmediler yaİlk aldığımda bende böyle düşünmüştüm sıkıntı olmuyor yiyebiliyolar rahatça bizim tek sorunumuz kabukların dökülup biriktiği beyaz yerdi oraya delikler açmıştım onun dışında kullanımı çok iyi
Yavas yavaş alisirlar ilk başta böyle oluyor siz takip edin yinede inat edip aç kalmasın üst kapak sorununuda yaşadım sürekli kapağı açıp içine oturuyorlardı yemligin kapağını bantlayin bir süre sonra bırakır veya iç tarafin en üstüne koyabilirsinizHala anlamadılarbir de üst kapağı çıkarmış benim dişi kuş tam takmadım sanırım yoksa nasıl çıkardı bu cadı. Bekliyorum hala gitmediler ya
Yani ben de kuş olsam üstü açıp yerdim böyle biraz zahmetli yemek yemek gibi anlamadım ki. Takip ediyorum aklıma geldi aç kalırlar diye şuan yem vermedim sadece akıllı yemlikte varYavas yavaş alisirlar ilk başta böyle oluyor siz takip edin yinede inat edip aç kalmasın üst kapak sorununuda yaşadım sürekli kapağı açıp içine oturuyorlardı yemligin kapağını bantlayin bir süre sonra bırakır veya iç tarafin en üstüne koyabilirsiniz
Kuşlarım hiç yanaşmadı dal darı ve eski yemlikten birini koydum gün boyu bir şey yemediler ki akıllı yemliği sevmediler sanırımBenim akıllı yemlik dış taraftan takılı o İnce ayaklıgi hiç sevmedim bu yüzden İlk günden itibaren çıkartmıştım
Her akıllı yemlik bir değil yem dökülen ince kısmın boyutu değişiyor Mesela o yüzden sana öyle gelmiş olabilir benimki bu şekilde ip ile dış taraftan sabitliyorum tabi dururlar mi hayır ip ile sürekli oynuyorlar
Biraz zorlanıyorlar ama alisiyorlar sonra sabah erkenden alıp akşama kadar deneyin bence yarın ben şunu denemiştim youtubeden yemlikten yiyen kuş videosu açıp önüne koydum ise yaradidaKuşlarım hiç yanaşmadı dal darı ve eski yemlikten birini koydum gün boyu bir şey yemediler ki akıllı yemliği sevmediler sanırım
Bende yağmura öğretmedim o direkt yedi ama buluta ogretene kadar neler yaptımBen birden fazla kuşa akıllı yemlik denedim hiç zorlanmadım yada benim kuşlarım işi biliyordu
Yani tamam ama akıllı yemlik sistemi bana neden saçma geldi bende pek sevmedim gerçi kuşlarımın sevmesi daha önemli ama o dar alanda kuşa yemek yedirmek tuhaf geldi,ben geniş alan var sanmıştım. Dişi kuşum inceledi uzaktan bayağı baktı ama gitmedi yarın da deneyeceğim, teşekkür ederimBiraz zorlanıyorlar ama alisiyorlar sonra sabah erkenden alıp akşama kadar deneyin bence yarın ben şunu denemiştim youtubeden yemlikten yiyen kuş videosu açıp önüne koydum ise yaradida
Aslında akıllı yemlik yemliği deviren inatçı kuşlar için biçilmiş kaftanYani tamam ama akıllı yemlik sistemi bana neden saçma geldi bende pek sevmedim gerçi kuşlarımın sevmesi daha önemli ama o dar alanda kuşa yemek yedirmek tuhaf geldi,ben geniş alan var sanmıştım. Dişi kuşum inceledi uzaktan bayağı baktı ama gitmedi yarın da deneyeceğim, teşekkür ederim
hah işte tam o bölgeye kısa bir tünek takınız. Tüneğe geçecektir geceGece gece iyi güldüm dişi kuşum yeni kafeste kendine yer bulmuş. Ayakları böyle kopmaz mı ya niye böyle uyuyor bu kuş?
Küçük tünek vardı evet yarın koyayım hocamhah işte tam o bölgeye kısa bir tünek takınız. Tüneğe geçecektir gece
Ayakları için sakınca olmaz ancak enerji çok tükettiği için yorgun olacaktır gün içinde
Gece çırpındı düştü hocam tüneği koydum şuan uyuyor gerçekten teşekkür ederimhah işte tam o bölgeye kısa bir tünek takınız. Tüneğe geçecektir gece
Ayakları için sakınca olmaz ancak enerji çok tükettiği için yorgun olacaktır gün içinde