Beyzanurr
Forum Sakini
Hayır telleri kesmeden takılamaz. Ben kafese zarar vermemek için telleri kesmiyordum ve Akıllı Yemliği kafesin Ana Kapısına yerleştiriyordum. Kuşları çıkaracağım veya mama vs. koyacağım zaman yemliği çıkarıp geri takıyordum.normal yeniliğin olduğu yere takılamaz mi onlar.
Anladım tamamdır teşekkürler öyle yaparım ben de o zamanHayır telleri kesmeden takılamaz. Ben kafese zarar vermemek için telleri kesmiyordum ve Akıllı Yemliği kafesin Ana Kapısına yerleştiriyordum. Kuşları çıkaracağım veya mama vs. koyacağım zaman yemliği çıkarıp geri takıyordum.
İçerden de takabilirsiniz akıllı yemliği, arkada da kancaları var.
Ama yerinizi daraltır ve altını temizlemeniz zorlaşır.
Ya da akıllı yemlik girişi olan bir kafes alacaksınız.
Bence tek kuş olduğu için masrafa gerek yok, kabukları üfleyerek günlük temizlemek sizin için daha pratik.
Akıllı yemliklerde de israf baya oluyor. Akıllı yemlikler de çok akıllı değil yani.Teşekkürler kafesi büyük zaten içten takarım. Bir kuşum daha var kafesi ayrı şuan. Sınavım bitince daha çok ilgileneceğim 3 ay sonra. Şimdilik aklımı yemine suyuna vitaminine çok takıyorum bari bir yerden kisayim dedim
Neden israf oluyor ki kuş kabuğu haricindekiler mi döküyor altına?Akıllı yemliklerde de israf baya oluyor. Akıllı yemlikler de çok akıllı değil yani.
Benim bütün kafeslerimde akıllı yemlik var, ama buna rağmen israf çok fazla.
Akıllı yemlikler daha çok, çok fazla kuşu olan üreticiler için pratik, ama buna rağmen bizdeki akıllı yemliklerin ciddi tasarım hataları var.
Bendeki akıllı yemliklerin hepsi farklı markalardan ama tıkandığına şahit olmadım.
Akyol'dan alıyorum genelde akıllı yemlikleri.
Evet, sadece kabuklar gitmiyor, yemlerin bir kısmı da gidiyor.Neden israf oluyor ki kuş kabuğu haricindekiler mi döküyor altına?
Evet kuşun karakterine bağlı olarak kimisi yem ayırt etmeden hepsini yiyor ve israf olmuyor. Fakat kimisi ise aspur vs. ararken hepsini alt hazneye döküyor.Neden israf oluyor ki kuş kabuğu haricindekiler mi döküyor altına?
Aldım korktu aliştiramadim bir türlü var evde dışardayken de yanına koyuyorum da alıştıramadim kaçıyor. Buna nasıl alistirmisiz bilmiyorumBen tavsiye etmem akıllı yemliği. Bir işe yaradığı yok. Birde kuşlar yem yerken zorlanıyor rahat yiyemiyorlar. Ayrıyetten tıkanan yemliklere çokça şahit oldum. Tıkanır akmaz kuş aç kalır anlamazsınız..
Akıllı yemlik değilde kafese bir tane salıncak alın daha iyi olur kuş için
Kafesine peçete rulosu ve pinpon topu koyuyorum şimdilik cikardim da onlarla oynuyor bazen kandjd
Aldım korktu aliştiramadim bir türlü var evde dışardayken de yanına koyuyorum da alıştıramadim kaçıyor. Buna nasıl alistirmisiz bilmiyorum