Albino Cinsiyet Tahminî

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lokummmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lokummmm

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba bu kuş balkonumdan içeri girdi 2 haftadır benimle.Cinsiyeti nedir internette çok fazla bilgi yok.Yardim ederseniz sevinirim.Bir de diğer kuşumun yası nedir sizce ona da bakarsanız sevinirim.Albino eğer dişiyse sizce bu iki kuş ciftlestirilmeye uygun mudur.Screenshot_20200713-190700_WhatsApp.jpgScreenshot_20200713-190453_WhatsApp.jpg

İlk görselde ki kuş erkek ve oldukça iyi bakılmış. Muhtemel 2-3 yaş arası bir kuş ve üretime hazır. Diğer kuş ise cinsiyeti konusunda fotoğraftan kaynaklı emin olamadım. Rica etsem beyaz kuşunuz için daha yakından bir cere resmi çekebilir misiniz.
*Eğer dişi ise elbette eş olabilirler.

Oyla 0
İlk görselde ki kuş erkek ve oldukça iyi bakılmış. Muhtemel 2-3 yaş arası bir kuş ve üretime hazır. Diğer kuş ise cinsiyeti konusunda fotoğraftan kaynaklı emin olamadım. Rica etsem beyaz kuşunuz için daha yakından bir cere resmi çekebilir misiniz.
*Eğer dişi ise elbette eş olabilirler.
Teşekkür ederim çok sağolun.Erkek olanın ismi lokum gerçekten evin bebeği gibi.Istenmeyen bir evden aldık.Bizim evin gözdesi oldu.☺️ IMG-20200713-WA0041.jpgIMG-20200713-WA0039.jpg

Oyla 0
Geri