Evet mor pempe karısımı birşey beyazlık cok olursa mı dişi oluyor ben kahverengi diye biliyordum ama demekki kızgınlık döneminde kahve oluyor kuru pütürlü kahverengindeTamamen ceredeki beyazlığın oranı ile alâkalı. Sizin Albino'nuz eğer erkek ise, ceresine dikkatli bakarsanız beyazdan çok pembe/mor renk daha fazladır
Evet öyle olması lazımEvet mor pempe karısımı birşey beyazlık cok olursa mı dişi oluyor ben kahverengi diye biliyordum ama demekki kızgınlık döneminde kahve oluyor kuru pütürlü kahverenginde
Dişi kuş ile beraber tuttum Dişi ile anlaşamıyor, erkek ile birlikte tuttum, erkek bu albinoya kur yapıp sempati kuruyor, yani erkek ile ortamı güzel Dişi kuş ile ortamı gergin ve anlaşamıyor, buna ne dersiniz, erkeği yanindan aldım kafesi alt üst ettiBende de albino cift var 3 aylıkken cinsiyet tam bellrgin olmaz diyenler var ama erkege benziyor dişi albinoların cereleri kahverengi oluyor erkekler mor pempe karısımı gibi. Birşey oluyor
Dişi kuş ile beraber tuttum Dişi ile anlaşamıyor, erkek ile birlikte tuttum, erkek bu albinoya kur yapıp sempati kuruyor, yani erkek ile ortamı güzel Dişi kuş ile ortamı gergin ve anlaşamıyor, buna ne dersiniz, erkeği yanindan aldım kafesi alt üst etti