Albino cinsiyet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Molla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Molla

Yeni Üye
Merhaba 3 aylık albino kuş umuz var ama erkekmi dişimi bilmiyoruz yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210313-210718_Gallery.jpg
    Screenshot_20210313-210718_Gallery.jpg
    443.5 KB · Görüntüleme: 14
Bende de albino cift var 3 aylıkken cinsiyet tam bellrgin olmaz diyenler var ama erkege benziyor dişi albinoların cereleri kahverengi oluyor erkekler mor pempe karısımı gibi. Birşey oluyor

Oyla 0
Tamamen ceredeki beyazlığın oranı ile alâkalı. Sizin Albino'nuz eğer erkek ise, ceresine dikkatli bakarsanız beyazdan çok pembe/mor renk daha fazladır:)

Oyla 0
Tamamen ceredeki beyazlığın oranı ile alâkalı. Sizin Albino'nuz eğer erkek ise, ceresine dikkatli bakarsanız beyazdan çok pembe/mor renk daha fazladır:)
Evet mor pempe karısımı birşey beyazlık cok olursa mı dişi oluyor ben kahverengi diye biliyordum ama demekki kızgınlık döneminde kahve oluyor kuru pütürlü kahverenginde

Oyla 0
Bende de albino cift var 3 aylıkken cinsiyet tam bellrgin olmaz diyenler var ama erkege benziyor dişi albinoların cereleri kahverengi oluyor erkekler mor pempe karısımı gibi. Birşey oluyor
Dişi kuş ile beraber tuttum Dişi ile anlaşamıyor, erkek ile birlikte tuttum, erkek bu albinoya kur yapıp sempati kuruyor, yani erkek ile ortamı güzel Dişi kuş ile ortamı gergin ve anlaşamıyor, buna ne dersiniz, erkeği yanindan aldım kafesi alt üst etti

Oyla 0
Dişi kuş ile beraber tuttum Dişi ile anlaşamıyor, erkek ile birlikte tuttum, erkek bu albinoya kur yapıp sempati kuruyor, yani erkek ile ortamı güzel Dişi kuş ile ortamı gergin ve anlaşamıyor, buna ne dersiniz, erkeği yanindan aldım kafesi alt üst etti

Ekli dosyalar

• 20210314_095002.jpg
    20210314_095002.jpg
    936.5 KB · Görüntüleme: 7
Oyla 0
Geri