Albino muhabbet kuşu

Ferhatbaşol

iyikus.com Üyesi
Merhaba 2 sene önce daha 15 günlükken aldıgım albino kuşumu çiftleştirmek istiyorum sizce kuşa nasıl bir çift bulmam lazım kuşu dişi diye biliyorum fotograf atsam bakarmısınız ayrıca bir türlü alıstıramadım o kadar ilgilenmeme ragmen hala vahsi davranıyor ısırıyor

Merhaba 2 sene önce daha 15 günlükken aldıgım albino kuşumu çiftleştirmek istiyorum sizce kuşa nasıl bir çift bulmam lazım kuşu dişi diye biliyorum fotograf atsam bakarmısınız ayrıca bir türlü alıstıramadım o kadar ilgilenmeme ragmen hala vahsi davranıyor ısırıyor
Fotoğraf atarsanız cinsiyeti belirleyebiliriz.
Eğitim içinse aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Oyla 0
Fotografı cektim ama nereden atacagım bir türkü bulamadım yüklenecek resmi kaydır diyor yardımcı okurmusunuz

Kuşunuz dişi. Albino için tüm renk seçenekleri olur çünkü cinsiyete bağlı bir mutasyondur. Yerinizde olsam tarçın kanatlı yani tarçıni bir erkek kuşla eşmenizi önerirdim. En azından ben öyle yapardım.

Son düzenleme:
Oyla 0
Büyük ihtimal muhabbet kuşum dişi gözleri kırmızı gagası pembe bide ısıga tutunca tüyleri mavimsi gibi duruyor ama fotografı telden atamadım olmuyor sanırım

Oyla 0
Tamam buldum sağolun uygulamadan olmuyordu tarayıcıdan siteye girince fotograf yüklendi kuşuma haftada 1 dal darı veriyorum sonra 3günde bir kıvırcık gaga taşı kum kalsiyum taşı vs ilgileniyorum her gün 15 20 dk oynuyorum elime geliyor ben kafamı sallayınca oda kafasını sallıyor beni görünce baslıyor oynamaya çok ilgi bekliyor evde annemle yaşıyorum işte olunca çok sıkılıyor sanırım ama kafese elimi sokunca ısırıyor lakin elime alınca ısırmayı bırakıyor

Oyla 0
Tamam buldum sağolun uygulamadan olmuyordu tarayıcıdan siteye girince fotograf yüklendi kuşuma haftada 1 dal darı veriyorum sonra 3günde bir kıvırcık gaga taşı kum kalsiyum taşı vs ilgileniyorum her gün 15 20 dk oynuyorum elime geliyor ben kafamı sallayınca oda kafasını sallıyor beni görünce baslıyor oynamaya çok ilgi bekliyor evde annemle yaşıyorum işte olunca çok sıkılıyor sanırım ama kafese elimi sokunca ısırıyor lakin elime alınca ısırmayı bırakıyor
Dişi kuşların benzer özellikleri var. Ani ısırma, vurma, bağırma gibi. Bakımınızda yumurta maması görmedim. Birde marul, kıvırcıktan daha çok diğer yeşil bitkiler ve havuç vermeyi ihmal etmeyin.

Oyla 0
Sağolun ya bu sayfa benim icin çok iyi oldu yumurta mamasını hic duymadım yarın gidip alırım çiftleştirmeye hazırlık icin mi acaba ayrıca erkek seçimi için kuşu petshopa götürüp 3 4 tane erkek albino var ayrıca bir çok kuş var icinde oraya koysam kuşu kendi ciftini seçer mi yoksa ben alıp mı getireyim

Oyla 0

Kuşunuz dişi. Albino için tüm renk seçenekleri olur çünkü cinsiyete bağlı bir mutasyondur. Yerinizde olsam tarçın kanatlı yani tarçıni bir erkek kuşla eşmenizi önerirdim. En azından ben öyle yapardım.
Tarçın kanatlı kuş dediğiniz nasıl acaba albino cinsi ışıga tutunca kanatları tarcın rengimi oluyor

Oyla 0
Örnek bir fotoğraf altta ki. Kuş dişi ama erkeklerde de bu tip oluyor.
18165 (1).jpg
kanat tüyleri siyah değil kahvemsi oluyor. Yani tarçıni

Oyla 0
Geri