rabiaekiz
iyikus.com Üyesi
Bir de bu kesin albino mu? Hafif dumanlıkları ve mavilikleri var. Gözleri net kırmızı değil, ortası yani göz bebeği kırmızı gibi. Bir de yandan bakınca hafif kırmızı gözüküyor gözlerinin iris'iMerhaba, kuşunuz dişi ve yavru değil
Ayakları ve gozlerini de görmem gerek ama bu görüntüsüyle 5,6 aylık gibi olabilir
Yani daha küçük değil mi? Boyutu 1 yaşında daha büyük olur mu? Ben aslında yavru almak için satın aldım bu kuşu. Ama kaç aylıkken ya da kaç yaşında yavru verir bilmiyorum. Erkek kuşum 1-1.5 yaşlarında, ikisi de birbirine kurlar yapıp oynuyorlar. Erkek kuşum dişinin ağzına sürekli yem kusuyor. Yuvalık var , ama dişi kuş küçük ve yavru vermez diye takmadımGenç kuş kesinlikle. Bu mutasyonlarda çok net olmasa da gaga görünümü, ceresi 4,5 aylık olduğunu gösteriyor
Bir de size bu kuşu soracağım. Bu kuş ne yazıkki yakın zaman da kaçtı. Çok farklı ve güzel bir kuştu. Gagası havuç gibi tupturuncuydu . Ötüşü çok farklı ve güzeldi. Bunun gözlerinin ortası belli belirsiz kırmızıydı, çok yakından bakarsan o da. Albino gibiydi çok açık ve belirgin maviydi gövdesi. Bu kuşun adı ve türü nedir acaba? Aradım bulamadım. Yalnız diğer kuşlardan çok daha farklı ve güzeldiGenç kuş kesinlikle. Bu mutasyonlarda çok net olmasa da gaga görünümü, ceresi 4,5 aylık olduğunu gösteriyor