Albino muhabbet kuşum dişimi ve yaşı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nofearrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nofearrr

iyikus.com Üyesi
İyigünler 3aylık erkek rainbow muabbet kuşu sahibiyim 2 hafta önce arkadaşımın dışarda bulduğu albino kuşunu bana verdi. Dişimi erkekmi ve yaşını bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.Screenshot_20200425_172007_com.android.gallery3d.jpgScreenshot_20200425_172045_com.android.gallery3d.jpg

Teşekkürler bide çok insancıl bendende erkek kuşum danda hiç ayrılmıyor. dişiler normalde bukadar hareketli olmaz diye biliyorum hiç durgun değil erkek kuşumdan daha hareketli oyüzden de şüphelenmiştim.nezaman çiftleşirler erkek 3 aylık daha

Oyla 0
muhabbet kuşları iyi bakım ve düzenli beslenme ile 5-6 aylıkken eşleşebilirler. tüyü kadar ömrü olsun

Oyla 0
Şuan ayrı kafeste tutuyorum sadece gündüz ikisini birden salıyorum akşama kadar sonra ayırıyorum sabaha kadar.kuşlarım hep salık akşamlar hariç özgürce uçuyorlar. Devam edeyimmi belli süre yaşı olana kadar? İkiside ayrı kafes sadece akşamları yatarken ayrı kafeste? ?

Oyla 0
Di
Teşekkürler bide çok insancıl bendende erkek kuşum danda hiç ayrılmıyor. dişiler normalde bukadar hareketli olmaz diye biliyorum hiç durgun değil erkek kuşumdan daha hareketli oyüzden de şüphelenmiştim.nezaman çiftleşirler erkek 3 aylık daha
Dişiler ilgilenildiğinde erkeklerden daha oyuncu olurlar.5-6aylık çiftleşebilirler ama en ideal yaş 1yaş

Oyla 0
Di

Dişiler ilgilenildiğinde erkeklerden daha oyuncu olurlar.5-6aylık çiftleşebilirler ama en ideal yaş 1yaş
Gündüzleri saldığım için beraberler hep.Ayrı kafeste belli zaman tutmam normalim sizce az daha büyüsünlerde ozamanmı aynı kafese koyayım?çünkü kavga ediyorlar arada da olsa

Oyla 0
Gündüzleri saldığım için beraberler hep.Ayrı kafeste belli zaman tutmam normalim sizce az daha büyüsünlerde ozamanmı aynı kafese koyayım?çünkü kavga ediyorlar arada da olsa
Yeni geldiyse bir hafta hastalık vs açısından gözlemleyin.Sonra yan yana koyabilirsiniz.Dişi erkeğin kafesine atın.Ama yuvalık takmayın henüz.Yaşları geldiğinde takarsınız

Oyla 0
Tamam
Yeni geldiyse bir hafta hastalık vs açısından gözlemleyin.Sonra yan yana koyabilirsiniz.Dişi erkeğin kafesine atın.Ama yuvalık takmayın henüz.Yaşları geldiğinde takarsınız
2 hafta oldu Gözlemledim hastalık yok ama akşam 23 oldumu ayırıyom kafesi ve odayı şimdilik arıyorlar birbirini hep yaşları ufak diye didişiyolar çünkü

Oyla 0
Geri