Dişiler ilgilenildiğinde erkeklerden daha oyuncu olurlar.5-6aylık çiftleşebilirler ama en ideal yaş 1yaşTeşekkürler bide çok insancıl bendende erkek kuşum danda hiç ayrılmıyor. dişiler normalde bukadar hareketli olmaz diye biliyorum hiç durgun değil erkek kuşumdan daha hareketli oyüzden de şüphelenmiştim.nezaman çiftleşirler erkek 3 aylık daha
Gündüzleri saldığım için beraberler hep.Ayrı kafeste belli zaman tutmam normalim sizce az daha büyüsünlerde ozamanmı aynı kafese koyayım?çünkü kavga ediyorlar arada da olsaDi
Dişiler ilgilenildiğinde erkeklerden daha oyuncu olurlar.5-6aylık çiftleşebilirler ama en ideal yaş 1yaş
Yeni geldiyse bir hafta hastalık vs açısından gözlemleyin.Sonra yan yana koyabilirsiniz.Dişi erkeğin kafesine atın.Ama yuvalık takmayın henüz.Yaşları geldiğinde takarsınızGündüzleri saldığım için beraberler hep.Ayrı kafeste belli zaman tutmam normalim sizce az daha büyüsünlerde ozamanmı aynı kafese koyayım?çünkü kavga ediyorlar arada da olsa
2 hafta oldu Gözlemledim hastalık yok ama akşam 23 oldumu ayırıyom kafesi ve odayı şimdilik arıyorlar birbirini hep yaşları ufak diye didişiyolar çünküYeni geldiyse bir hafta hastalık vs açısından gözlemleyin.Sonra yan yana koyabilirsiniz.Dişi erkeğin kafesine atın.Ama yuvalık takmayın henüz.Yaşları geldiğinde takarsınız
Ufakken eş tutmaları daha kolaydır aslında.Ama tercih sizinTamam
2 hafta oldu Gözlemledim hastalık yok ama akşam 23 oldumu ayırıyom kafesi ve odayı şimdilik arıyorlar birbirini hep yaşları ufak diye didişiyolar çünkü