Aldığım probiyotik bozulmuş olabilir mi?

ırmak34

Forum Sakini
Merhaba. Bu aralar çok rahatsız ediyorum ama bir sorum olacaktı.
Entrobac almıştım. ilk ürünü açtığımda kokusunda bir sıkıntı yoktu tabi yine farklı bir kokusu vardı. Ürün geldiğinden beri buzdolabında tutuyordum bozulmasın diye. Ürünün kokusu değişmiş gibi sanki çökelek ya da peynirimsi kokuyor. Acaba bozuldu mu?

Merhaba. Bu aralar çok rahatsız ediyorum ama bir sorum olacaktı.
Entrobac almıştım. ilk ürünü açtığımda kokusunda bir sıkıntı yoktu tabi yine farklı bir kokusu vardı. Ürün geldiğinden beri buzdolabında tutuyordum bozulmasın diye. Ürünün kokusu değişmiş gibi sanki çökelek ya da peynirimsi kokuyor. Acaba bozuldu mu?
Bendeki entrobac da geldiğinden beri öyle kokuyor. Buzdolabında saklıyorum bende. Ben kendine has kokusudur diye düşünmüştüm ama bozuk mu ki acaba?

Oyla 0
ben şimdilik kuru maya koydum suluğuna çok teşekkür ederim yorumlarınız için. bütün her şeyini buzdolabında tutuyorum. umarım doğru yapıyorumdur.

Oyla 0
Yav bu kaçıncı entrobac bozukmu konusu :D Probiyotikler genelde pis kokar arkadaşalr bozuk falan değil :)

Oyla 0
ürünün saklama şekli oda sıcaklığında, serin bir yerde şeklinde. Dolap öncelikli tercih olmamalı eğer yoğun sıcak bir bölgede yaşanmıyorsa. Dolap kaynaklı koku değişimini test ettim bu üründe. Bir miktar kaba bölüp dolaba yerleştirdim. 1 hafta sonra açtığımda dolaptaki ürünün kokusu daha yoğun.

Oyla 0
Ürün bozuk değil,kullanabilirsiniz.
Bende de aynı ürün buzdolabında duruyor.Özellikle yazın dışarda durması problem.Kokunun keskinleşmesi bence kötüye işaret değil,yaralı bakterilerin korunduğuna işaret olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri