@Doğanay Y. hocam bunları önceden aldım henüz gelmedi fakat iyimidir sizde tavsiye ediyormusunuz acaba.
TeşekkürederimVitamin oldukça iyi, kuş kumu kullanmiyorum ancak kullananlar memnun oldukça. Diğer urunlerde kullanımı biraz tercih meselesi diyelim. İyi ürünler
TeşekkürederimGervit-W dolu dolu vitamin içerir her ne kadar aminoasit vs. içermesede.Yani gayet güzel bir üründür.İşinizi çok güzel görür.
Powermax Oil mix’e gelirsek soğuk sıkım yağlar mamalara katıldığında bazı kuşlar sevmeyebiliyor.Ben daha önceden kullandım bu Kanatlı Oil’in ürününü.Arkadaşım bölünmüş olarak vermişti.Benimki mamayı pek yemez ama bundan kattığımda ilgisini mi çekti ne hiç olmadığı kadar yedi.Ara ara katabilirsiniz.Resmini eklerim.
Ekli dosyayı görüntüle 12707
Sedochol kolin ve metiyonin içerdiğinden dolayı karaciğer koruyucu olarak da geçiyor.Güvercinciler antibiyotik kullanımından sonra çok kullanıyor.Ben denemedim ama madem aldım yine ara ara verebilirsin.
Kuş toprağına da gelirsek gittiğim bir veteriner iç parazit olarak iyi geldiğini söylemişti ben inanmadım doğrusu orası ayrı konu ama kuş toprağını kullanan üretici sayısında oldukça fazla.Versele Laga Terra Mix daha öncelikli ama.Yine mamalarına sık olmamakla beraber katabileceğin düşüncesindeyim.
TeşekkürederimSedochol methini çok duydum ama kullanmadım. Diğerlerini aktif olarak kullanıyorum. Soğuk press yağ özellikle yavru bakanlar için çok faydalı. Kuş toprağını bazen çok tüketiyorlar. Ayda bir mamaya koyarım.