Alınacak ürünler hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum

Merve Kıratlı

Yönetici
Moderatör
Arkadaşlar iyi akşamlar.

Benim kızlar evden 2 hafta önce gitmişlerdi. Bugün geldiler, bir erkek muhabbet ve bir sultan papağanı ile birlikte. Şimdilik tek kafesteler fakat maaş alınca lazım olan şeyleri tamamlayacağım. Aşağıda gerekli malzemeler listeleyeceğim, önerilerinizi bekliyorum. Eksiklerim varsa onları da söylerseniz çok sevinirim.

1. Sultan Papağanı için kafes:
2. Sultan Papağanı için yemlik -gerekli ise suluk- :
3. Her iki papağan için yem:
4. Dişi - Erkek çift için yuvalık:

Birde bildiğim kadarıyla sultan papağanı dişi. Arada sırada gece kafeste kendisini oradan oraya atıp kanatlarını kanatıyor sebebi ne olabilir?

Screenshot_20210704_175445.jpgScreenshot_20210704_175433.jpg

Maaşı beklemeden kafesi aldım. 100 TLye kafesi aldım. 2 tünek, muhabbetler için yuvalık malzemesi, gold wings yem, 2 adet tül toplamda kafese beraber 150 TL tuttu. Yemlikleri bilerek içeri astım dışarıda olduğu zaman çarpıp yemin düşme durumu çok fazla oluyor evde. Herkese iyi günler.

Oyla 0
Ekli dosyayı görüntüle 18435Ekli dosyayı görüntüle 18436

Maaşı beklemeden kafesi aldım. 100 TLye kafesi aldım. 2 tünek, muhabbetler için yuvalık malzemesi, gold wings yem, 2 adet tül toplamda kafese beraber 150 TL tuttu. Yemlikleri bilerek içeri astım dışarıda olduğu zaman çarpıp yemin düşme durumu çok fazla oluyor evde. Herkese iyi günler.
Merve hanım sultan papağanları için akıllı yemlik kullanışlı değil aç kalma olanakları fazla bu sebepten dolayı bence normal yemlikte verin sultan papağanları için genelde çelik tas kullanırlar tabi bu kullandığınız kafese göre değişir sultan papağanı bakmak oldukça bütçe ister

sultan papağanınız için 60x35 üretim kafesi fazlasıyla yetecektir. diğer muhabbet kuşlarınız içinde almışken 45x35 1 adet kafes alın yuvalık olmayan tek kuşunuzu oraya alın veya direkt sultan papağınınızın olduğu kafesi kullanın. sadece 60x35 üretim kafesi işinizi görecektir fazlasıyla

Oyla 0
Merve hanım sultan papağanları için akıllı yemlik kullanışlı değil aç kalma olanakları fazla bu sebepten dolayı bence normal yemlikte verin sultan papağanları için genelde çelik tas kullanırlar tabi bu kullandığınız kafese göre değişir sultan papağanı bakmak oldukça bütçe ister

sultan papağanınız için 60x35 üretim kafesi fazlasıyla yetecektir. diğer muhabbet kuşlarınız içinde almışken 45x35 1 adet kafes alın yuvalık olmayan tek kuşunuzu oraya alın veya direkt sultan papağınınızın olduğu kafesi kullanın. sadece 60x35 üretim kafesi işinizi görecektir fazlasıyla
Aldığım kafes sultan papağanı için sadece. Diğer tek kuşla koyduğum zaman, muhabbet kuşum sıkıştırıyor sultan papağanını :/ yemlik konusunu petshopa sorduğum zaman bizimkiler de akıllı yemlikte yiyor demişlerdi ama dediğiniz gibi yemlik bulmaya çalışırım. Onun dışında eksik dediğiniz bişey var mı

Oyla 0
Aldığım kafes sultan papağanı için sadece. Diğer tek kuşla koyduğum zaman, muhabbet kuşum sıkıştırıyor sultan papağanını :/ yemlik konusunu petshopa sorduğum zaman bizimkiler de akıllı yemlikte yiyor demişlerdi ama dediğiniz gibi yemlik bulmaya çalışırım. Onun dışında eksik dediğiniz bişey var mı
kafesleri dediğim gibi yapın bence onun dışında sultanlar hakkında bilgim yok. ama iki kafeste kuşlarınız için çok dar eziyet olur hayvanlara...

Oyla 0

Yemliği bu şekilde yaptım, internetten araştırınca buldum. Bi fikir olur belki... Yine de aç kalmaması için daldarı ve tabana yem koydum ☺️

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210704_203052.jpg
    Screenshot_20210704_203052.jpg
    306.5 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20210704_203034.jpg
    Screenshot_20210704_203034.jpg
    368.6 KB · Görüntüleme: 13
Oyla 0

Yemliği bu şekilde yaptım, internetten araştırınca buldum. Bi fikir olur belki... Yine de aç kalmaması için daldarı ve tabana yem koydum ☺️
Bu şekilde dizayn etmiş olmanız idare edecektir. Ben de önceden böyle kullanıyordum. Yemin içinde çekirdek olmamasına dikkat edin.

Oyla 0
Bu şekilde dizayn etmiş olmanız idare edecektir. Ben de önceden böyle kullanıyordum. Yemin içinde çekirdek olmamasına dikkat edin.
Çekirdek normalde yoktu ama ben ekledim :/ tek tek verince çok güzel yiyordu bende yeme de ekleyeyim demiştim. Bir daha eklemeyeyim.

Bir de hazır sizi yakalamışken; kurumuş karpuz çekirdeğinin bir zararı olur mu?

Oyla 0
Çekirdek normalde yoktu ama ben ekledim :/ tek tek verince çok güzel yiyordu bende yeme de ekleyeyim demiştim. Bir daha eklemeyeyim.

Bir de hazır sizi yakalamışken; kurumuş karpuz çekirdeğinin bir zararı olur mu?
Çekirdek o yemliği tıkayabiliyor. Eğitim amaçlı kullanmanızı tavsiye ederim.

Çekirdek hakkında pek bilgim yok ama öğütülmesi zor bir besindir diye düşünüyorum. Ben hiç vermedim.

Oyla 0
Çekirdek o yemliği tıkayabiliyor. Eğitim amaçlı kullanmanızı tavsiye ederim.

Çekirdek hakkında pek bilgim yok ama öğütülmesi zor bir besindir diye düşünüyorum. Ben hiç vermedim.
Tamamdır hocam kontrol ederim bu yem bitene kadar, sonrasında ekleme yapamam :)

Kırıp içini yiyor, yine de fazla vermem. Çok teşekkür ederim ☺️

Oyla 0
Tamamdır hocam kontrol ederim bu yem bitene kadar, sonrasında ekleme yapamam :)

Kırıp içini yiyor, yine de fazla vermem. Çok teşekkür ederim ☺️
İki defa çekirdekten bahsetmişim anlam karışmış. Anlamışsınızdır tabi ama belki forumda sonradan faydalanmak isteyen olursa açıklık getireyim. Ayçekirdeği yemliği tıkayabiliyor. Karpuz çekirdeği hakkında fikrim yok.
Rica ederim ne demek. :)

Oyla 0
Geri