Almanya'dan kuşuma ne alabilirim ?

roadhouseblues

Veteran
Herkese merhaba.Teyzem sürekli olarak Almanya'ya gidip geliyor.Oradan mutlaka almalısın dediğiniz mubişler için bir ürün tavsiyesi varsa bekliyorum ?

Siz Almanya domain uzantılı (.de) sitelere girip Google Translate ile çeviri yaparsanız ihtiyaç gördüğünüz, beğendiğiniz ürünleri seçebilirsiniz. Çoğu site muhtemelen .com uzantılıdır yine Google Translate yardımıyla Almanca petshop, kuş ürünleri gibi aklınıza gelecek anahtar kavramları Google'da aratırsanız bütün sitelere ve ürünlere ulaşır istediklerinizi ısmarlarsınız.

Oyla 0
Herkese merhaba.Teyzem sürekli olarak Almanya'ya gidip geliyor.Oradan mutlaka almalısın dediğiniz mubişler için bir ürün tavsiyesi varsa bekliyorum ?

Ben senin yerinde olsam paket paket vitakraftın havuçlu sebzeli yemini aldırırdım :) Zaten tek kuşa uzun süre gider yemler...

Oyla 0
Eğer almanya ya gidiliyor ise bakım ürünlerinin tamamını almalısınız bence. Med tollisan ürünleri ve röhnfried ürünleri harikalar. Ve oldukça ucuza geliyor. 1lt formlarda getirilebilirse ürünler bir miktar bölebilirseniz alabilirim bende.

* Almanya da 7 ay kaldım ama 1 tane petshop görmedim :D Özel bir araştırma da yapmadım gerçi de denk de gelmedim.

Oyla 0
Eğer almanya ya gidiliyor ise bakım ürünlerinin tamamını almalısınız bence. Med tollisan ürünleri ve röhnfried ürünleri harikalar. Ve oldukça ucuza geliyor. 1lt formlarda getirilebilirse ürünler bir miktar bölebilirseniz alabilirim bende.

* Almanya da 7 ay kaldım ama 1 tane petshop görmedim :D Özel bir araştırma da yapmadım gerçi de denk de gelmedim.
Çok teşekkür ederim sorarım kendisine.Orada evi var o yüzden biliyordur diye düşünüyorum ?

Oyla 0

petshop yok burada, garip ?. Gidip ya market den aliyoruz yada amazondan siparis veriyoruz

Oyla 0
Geri