roadhouseblues
Veteran
Herkese merhaba.Teyzem sürekli olarak Almanya'ya gidip geliyor.Oradan mutlaka almalısın dediğiniz mubişler için bir ürün tavsiyesi varsa bekliyorum ?
Ben almanyada yaşıyorum, vitakraftın çeşit çeşit yemleri var 50şer gramlık 50 cente. Onlardan isteyebilirsinizHerkese merhaba.Teyzem sürekli olarak Almanya'ya gidip geliyor.Oradan mutlaka almalısın dediğiniz mubişler için bir ürün tavsiyesi varsa bekliyorum ?
Çok teşekkür ederim ?Ben almanyada yaşıyorum, vitakraftın çeşit çeşit yemleri var 50şer gramlık 50 cente. Onlardan isteyebilirsiniz
1 ? ama tedavisi tamamen bitince evlendiricem kendisini kısmetse ?Kaç kuşunuz var?
1 ? ama tedavisi tamamen bitince evlendiricem kendisini kısmetse ?
Uğraşacak bir şey mi ki,buradaki gibi yol üstü bir petshopçuya girip ürün almıyor muyuz,bilmediğim için soruyorum1 kuş için teyzenizi uğraştırdığınıza değmez
Herkese merhaba.Teyzem sürekli olarak Almanya'ya gidip geliyor.Oradan mutlaka almalısın dediğiniz mubişler için bir ürün tavsiyesi varsa bekliyorum ?
Çok teşekkür ederim sorarım kendisine.Orada evi var o yüzden biliyordur diye düşünüyorum ?Eğer almanya ya gidiliyor ise bakım ürünlerinin tamamını almalısınız bence. Med tollisan ürünleri ve röhnfried ürünleri harikalar. Ve oldukça ucuza geliyor. 1lt formlarda getirilebilirse ürünler bir miktar bölebilirseniz alabilirim bende.
* Almanya da 7 ay kaldım ama 1 tane petshop görmedim Özel bir araştırma da yapmadım gerçi de denk de gelmedim.
petshop yok burada, garip ?. Gidip ya market den aliyoruz yada amazondan siparis veriyoruzEğer almanya ya gidiliyor ise bakım ürünlerinin tamamını almalısınız bence. Med tollisan ürünleri ve röhnfried ürünleri harikalar. Ve oldukça ucuza geliyor. 1lt formlarda getirilebilirse ürünler bir miktar bölebilirseniz alabilirim bende.
* Almanya da 7 ay kaldım ama 1 tane petshop görmedim Özel bir araştırma da yapmadım gerçi de denk de gelmedim.
Aa bunu öğrendiğim iyi oldupetshop yok burada, garip ?. Gidip ya market den aliyoruz yada amazondan siparis veriyoruz