Esrayılmaz
iyikus.com Üyesi
Veterinerleri aradım birşey yapamayız diyorlar, veteriner fakültesi de alçı felan yapılmaz diyor. Kuşu ne yapacağım ölüme mi terk edeceğim?

Sağ gaga ile bağlantı noktasında hiç gaga göremedim gaga sağdan kopmuş sol tarafa kaymış. Gagayı hareket ettirip yerine yerleştirsek kaynama durumu olabilir miBu tarz durumlarda gaga kendini yenileyebilecek durumdaysa iyileşme süreci boyunca elle besleme yapmak gerekir. Eğer kökten kopma ise genelde uzamıyor
maalesef bu konuda bir deneyim sahibi değilim. Ne söylesem bilemedimTırnaksı bir dokudan oluştuğundan tekrar kaynama durumu olacağını sanmıyorum ancak elden bir şey gelmiyorsa denenebilir
Sivas Şarkışla dayım yakın veterinerleri aradım ama olumlu dönüş alamadımvideodan bişey anlayamadim ama gaga kırildı ya da koptuysa izmir öz-vet bakabilir
Bulunduğunuz konuma yakın, bu tür cerrahi operasyonları yapabilecek uzman bir kanatlı veteriner tanımıyorum maalesef. Ama en azından hayvan hastanesine götürün derim.Sivas Şarkışla dayım yakın veterinerleri aradım ama olumlu dönüş alamadım
Sivas Şarkışla dayım yakın veterinerleri aradım ama olumlu dönüş alamadım