Always Avi-technic A-D3-E-C Vitamin

Berke E.

iyikus.com Üyesi
Always Avi-technic A-D3-E-C Vitamin aldım. Yavru kuşuma ve büyük kuşuma verecektim fakat, bu zamana kadar tüm kullandığım vitamin renklerine göre farklıydı rengi sizlere danışmak istedim bu sebepten ötürü. Kahverengimsi bir rengi var. Acaba öyle mi olması gerekiyor? Fotoğraf çekip ekliyorum hemen konuya; (ya da bunun yerine önerebileceğiniz vitaminler neler olur alabilirim para konusunda sıkıntım yok o anlık bu vardı aldım.)

IMG_20220216_004622.jpg

Son düzenleme:
Üründe sorun yok. Renk skalası genelde bu tonlarda oluyor. Kullanılabilir ancak zayıf bir ürün. Bitene kadar kullanılabilir ya da genelde Alman ürünleri olan gervit-w, Versele Laga gibi ürünlerin vitaminlerine bakılabilir.

Hocam var mı forumda bu tarz bir konu neleri neleri kullanmalıyız gibi.
Gerwit-w entrobac ve tüy dönemi için bt aminforte . Bunlar temel olarak yeterli şeyler. Gerwit multivitamin entrobac iste probiyotik bt amin forte da b vitamini. Bunlar benim önerdiğim ürünler kendim de kullanıyorum memnunum

Tam soracaktım tekrardan teşekkürler :) İyi ki üye olmuşum bu foruma yahu :)
Evet forumlar gerçekten faydalı. Uzattım birax ama ek olarak bunları az sayıda kuşunuz varsa en küçük boylarda bölünmüş olarak alın 10ml vitaminler ve 25gr entrobac tek kuşunuz varsa birisiyle ortak da girebilirsiniz çok artıyorlar çünkü ve 6 ayda bir yenisini alın bozuluyolar. Ama 4 5 aydan sonra dikkat edin kullanmadan önce entrobac topaklanma vs yaptıysa vitaminler başka kokuyorsa ve rengi değiştiyse kısacası bi değişiklik gördüğünüzde kullanmayın. Ömürleri 6 ay ama bölünmüş ürün oldukları için büyük kutunun zaman açıldığını bilemeyiz. Son olarak güvenilir sitelerden alın sahte ürün olmasın.

Evet forumlar gerçekten faydalı. Uzattım birax ama ek olarak bunları az sayıda kuşunuz varsa en küçük boylarda bölünmüş olarak alın 10ml vitaminler ve 25gr entrobac tek kuşunuz varsa birisiyle ortak da girebilirsiniz çok artıyorlar çünkü ve 6 ayda bir yenisini alın bozuluyolar. Ama 4 5 aydan sonra dikkat edin kullanmadan önce entrobac topaklanma vs yaptıysa vitaminler başka kokuyorsa ve rengi değiştiyse kısacası bi değişiklik gördüğünüzde kullanmayın. Ömürleri 6 ay ama bölünmüş ürün oldukları için büyük kutunun zaman açıldığını bilemeyiz. Son olarak güvenilir sitelerden alın sahte ürün olmasın.
Çok çok teşekkür ederim peki önerebileceğiniz bir site var mı acaba bu vitaminleri vs. alabileceğim?

Geri