Anac sultanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ferda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferda

iyikus.com Üyesi
Merhabalar bugn sbah hiç birseyi olmayan yavrularını besleyen Anac sultan papagnim oldu follukda öylece yatakalms gözümden hyla gtmiyor baba fakat 3 yavru henüz 2 4 6 günlükler anne bakıyor zorlanirmi oda üzgün görünüyor yoksa ek gıda veriymmi yardim amaçlı anneye el besleme yapsam olurmu yavrulara?

anne yorulacaktır bu dönemde. Anneye yiyosa mama hazırlayabilirsiniz. Yavruların Kursakları yeteri kadar dolu değilse sizin müdahaleniz gerekecek. Anneye ayrıca gerekli vitaminler verilebilir kendisi zorda olsa üstesinden gelecektir

Oyla 0
Üzücü olmuş :(
Tek başına bakabilir elbette ama ek takviyeleri eksik etmemelisin. Biraz yorucu olacaktır. Eğer boş kursaklar olursa akşamları takviye yapılabilir.

Oyla 0
Üzücü olmuş :(
Tek başına bakabilir elbette ama ek takviyeleri eksik etmemelisin. Biraz yorucu olacaktır. Eğer boş kursaklar olursa akşamları takviye yapılabilir.
Takviye yapıyorum çünkü kutsallarının 2 sinin boş birinin dolu oluyor 2 gün oldu ben rhatsiz edıp kafese yondendirmedigim sürece ne yemek yemeye çıkıyor ne su içmeye açıyorum arada kendine gelsin dye bi durgun cnki?

Oyla 0
Takviye yapıyorum çünkü kutsallarının 2 sinin boş birinin dolu oluyor 2 gün oldu ben rhatsiz edıp kafese yondendirmedigim sürece ne yemek yemeye çıkıyor ne su içmeye açıyorum arada kendine gelsin dye bi durgun cnki?
Calsimax kullnıyorum 15 günde bir ama bska ne onerirnsnz alaym hmen b vitamini d vitamini ne lazımsa ogrenmk istiyorm

Oyla 0
Kursak boşsa elle beslemeniz gerekecek ne yazık ki

Oyla 0
Bu aşamada dengeli aminoasit iyi olacaktır. Elinizde varsa almaya gerek yok ama b kompleks vitamin gruplari ya da breedmax gibi ürünler ihtiyacı karşılar. Tolyamin forte örneğin iyi bir aminoasit ve b kaynağıdır

Oyla 0
Urun bumu eczanede bulabilirmiyim kullanımı nasıl olck hmen alicam??

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210704-113541_Chrome.jpg
    Screenshot_20210704-113541_Chrome.jpg
    69.7 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
Oyla 0
Birşey dha sorablrmyim çok oluyorum ama yumurta sarisini eziyorum ari mama pirinç unu mısır unu olark yapıyorum mamayı kıvamı nasıl olmalı en büyüğü 9 10 günlük

Oyla 0
iğnesi çıkartılmış şırınga ile çekilebilir bir kıvama gelmiş olmalı

Oyla 0
Geri