Anac ve yavru bakimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ferda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferda

iyikus.com Üyesi
Merhabalar Sultan papagani yavrusu henüz 7 günlük 5 günlük ve 3 gunluk folluklari kirleniyor ister istemez gollük degisimini ne zaman ve ne sıklıkla yapmalıyım?

Altına mısır granülü vs.taban malzemesi koyabilirsiniz. Anne babanın huyuna göre değişme sıklığını kendiniz seçin. Kimi çift yavrularına dokunulmasını istemez.

Oyla 0
Eldiven kullanıyorum normalde ama bakma süreçleri değişiyor sanki dha az besliyorlar altında var talaş

Son düzenleme:
Oyla 0
Gözle ya da elle kursk kontrolü yapabilirsiniz.
Gerektiğinde yapıyorum tabiki ama gollük temizleme olayını ayarlayamiyrm küçükler follukda ilk donemler baya kirleniyor mikrop kapmasinlar dye alasim temizleyesim geliyor ama bi yandanda anne baba bakmaz dye cekiniyorm teşekkür ederim boş bi anlarında Halledicm inslh??

Oyla 0
Gerektiğinde yapıyorum tabiki ama gollük temizleme olayını ayarlayamiyrm küçükler follukda ilk donemler baya kirleniyor mikrop kapmasinlar dye alasim temizleyesim geliyor ama bi yandanda anne baba bakmaz dye cekiniyorm teşekkür ederim boş bi anlarında Halledicm inslh??
Hava karardığında olabildiğince sessiz gidip folluğu alabilirsiniz. Yedek folluğunuz varsa değişimi direkt olarak yaparsınız. Çok büyük bir problem olmayacaktır.

Oyla 0
Geri