Anne kuluçkada tek başına beslenebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Talya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Talya

iyikus.com Üyesi
Merhaba, dişi kuşum çiftleşme gerçekleştirdi fakat erkek kuş emanet verilmiş bir kuştu ve sahibi uzakta yaşıyor yani mecbur vermem gerek bende uzun süreli kalmasını istemiyor. Ortalama 10 gün sonra dişi kuşum yumurtlarsa kuluçkadan sağlıklı bir şekilde çıkabilir mi yoksa beslemesi için başka bir erkek kuş koymam gerekir mi?

İki yöntemde denenebilir ama bence rica edin. Durumu izah ederseniz 1,5 ay sıksın dişini biraz :(
Yeni erkek alınabilir ama dişinin huyuna bağlı. Kimisi hemen anlaşıp eşleşiyor ama kimisinin içinden canavar çıkıyor.

Dişinin sanırım ilk kuluçkası. Tek başına besleyebilirler normalde ama gözlemlemek lazım. Bunu bilmeden sağlıklı bir hareket olmaz.

Oyla 0
İki yöntemde denenebilir ama bence rica edin. Durumu izah ederseniz 1,5 ay sıksın dişini biraz :(
Yeni erkek alınabilir ama dişinin huyuna bağlı. Kimisi hemen anlaşıp eşleşiyor ama kimisinin içinden canavar çıkıyor.

Dişinin sanırım ilk kuluçkası. Tek başına besleyebilirler normalde ama gözlemlemek lazım. Bunu bilmeden sağlıklı bir hareket olmaz.
Aslında 2 yavrusu var hatta birisi henüz 1 aylık ama ilk eşiyle kavga ettikleri için ayırdım ve sonrasında tekrardan da anlaşamadılar. Verilen kuşla öylesine dışarıya çıkarttığımda ise eşleştiklerini gördüm. Kesin yumurtlar mı bilmiyorum sonuçta dediğim gibi ilk yavru yuvadan çıkalı daha 1 ay kadar oluyor ve onu arada beslemeyede devam ediyor ama yinede sormak istedim.

Oyla 0
Geri