Anne Muhabbet Kuşumun Nefes Alma Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maviiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maviiş

iyikus.com Üyesi
Merhabalar ,
Daha önce erkeği ölen dişi kuşum ile ilgili bir konu açmıştım
Konu linki :
O sorunu çözdüm şuan dişinin altında 2 tane yaklaşık 2 haftalık yavru var.
Biraz önce nefes alışverişinde bi tuhaflık hissettim video ve fotoğraflarını ekleyeceğim ancak dışkı fotosu atamıyorum kuluçka dönemine girmeden kafrs tabanına mısır koçanı grajeriyle talaş karışımı dökmüştüm kafes tabanına beyaz kağıt serdim dışkı fotosunu ilerleyen vakitlerde ekleyeceğim.
Gagasındaki kırmızılık mamadan kaynaklı kırmızı pancardan dolayı.

Videolar ;

IMG_20210601_132921.jpg

Maşallah. Gördüğüm en temiz bölünmüş parçalı mutasyonlardan. Bu hareketi ortam isisi, yorgunluk sebebiyle yapiyor olabilir. Biraz zayif geldi kuş gözüme

Oyla 0
Maşallah. Gördüğüm en temiz bölünmüş parçalı mutasyonlardan. Bu hareketi ortam isisi, yorgunluk sebebiyle yapiyor olabilir. Biraz zayif geldi kuş gözüme

Çok teşekkür ederim mutasyonlar ve türler hakkında pek bilgim yok mutasyonu hakkında biraz daha detay verebilir misiniz ? ?
Eşi öldüğü için kuluçka süresini yalnız tamamladı ve kuluçka döneminde pek beslenemedi şuan da yavru büyüttüğü içinde oldukça zayıflafı her ne kadar sevdiği tohum yem ve mama ile takviye etmeye çalışsam da eski haline nazaran oldukça zayıfladı. Yorgunluğunu dindirmek adına neler yapabilirim tavsiyeleriniz nedir ?

Oyla 0
Biraz zayıf kalmış. Mama yiyorsa günlük olarak verin. Solunmda biraz sorun var gibi kekik çayı yapın onunda faydası olur. Kuluçkayı tamamlayınca ilaç tedavisi düşünülebilir..

Oyla 0
Mama tüketiyor bir gün arayla veriyordum ama hergüne çıkartayım. Kekik çayı yaptım umarım biraz yorgunluğunu alır kuluçkadan sonra tekrar fotograflarını eklerim. Teşekkür ederim.

Oyla 0
Geri