Anne yavrulari dövüyor

Berna aydınlar

iyikus.com Üyesi
Merhaba yavrular 2 haftalik yeme düşmediler. Anne dövüyor.. baba yedirmeye calisirken babayada saldiriyor.. yavrulari ayri yere koydum.. ne yapmaliyim nasil doyurmam gerek.. Veyahut sadece anneyi mi ayirmam lazim? Yardimci olursaniz çok sevirim..

Merhaba, yuvalıkta olmaları gerekiyor bebeklerin. Bebekler henüz atlama evresinde değiller. Tüm tüyleri (en azından %90) tamamlandığında 29-32 gün arasında atlarlar.

Oyla 0
Yuvada babaya baktırabilirsiniz ama genelde anne kadar iyi bakamıyolar yerinizde olsam sürekli kontrol eder ve bi elle besleme maması alırdım her ihtimale karşı. Hatta baba beslese bile siz de takviye yapabilirsiniz. Anneyi kesinlikle ayırmanız gerek aynısı başıma gelmişti yavrunun her yeri kan içindeydi zor kurtardım :(

Oyla 0
Yuvada babaya baktırabilirsiniz ama genelde anne kadar iyi bakamıyolar yerinizde olsam sürekli kontrol eder ve bi elle besleme maması alırdım her ihtimale karşı. Hatta baba beslese bile siz de takviye yapabilirsiniz. Anneyi kesinlikle ayırmanız gerek aynısı başıma gelmişti yavrunun her yeri kan içindeydi zor kurtardım :(
Peki anneyi ayirma süresi ne kadar olmali :(

Oyla 0
Geri