Anüse Dışkı yapışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rusalka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rusalka

iyikus.com Üyesi
Merhaba sevgili forum üyeleri.

Sormak istediğim bir sorum var kuşumun anüsüne bazen dışkı yapıştığına tanık oluyorum ancak dışkılar normal yapıda ve anüs bölgesi temiz görünüyor.

Gözlemlerime göre az su içtiği zaman oluyor bu dışkı yapışması. Ancak bu aralar sık gördüğüm için sizlere danışmak istedim. Bu dışkıları gagasiyla oradan çıkarıyor 2 lu 3 lu halde çıkıyorlar..

Görselleri ekliyorum şimdiden teşekkürler.
Snapchat-262451728.jpg Snapchat-370241550.jpg

İçeriği iyi bir probiyotik kullanırsanız düzelir. Onun dışında salatalık ve kıvırcık yedirin bol bol..

Oyla 0
İçeriği iyi bir probiyotik kullanırsanız düzelir. Onun dışında salatalık ve kıvırcık yedirin bol bol..
Probiacti bird kullanıyorum Ümit Bey haftada 1 kez. Açıkçası tek kuşum olduğu için şişe de şuanda çok dolu, yeni bir probiyotik almadım. Muhakkak değiştirin derseniz alırım tabiki. Teşekkür ediyorum..

Oyla 0
Merhabalar, benim bir kuşumda da aynı durum başıma gelmişti. Sanırsam sizinki de aynı kabızlık durumu? Çok önceden açmış olduğum bir konuyu buraya bırakayım, isterseniz bir göz atın. Bana verilen öğütleri uygulamıştım ve kuşum 3-4 hafta içinde iyileşmişti:)

Oyla 0
Probiacti bird kullanıyorum Ümit Bey haftada 1 kez. Açıkçası tek kuşum olduğu için şişe de şuanda çok dolu, yeni bir probiyotik almadım. Muhakkak değiştirin derseniz alırım tabiki. Teşekkür ediyorum..

Yani ben pek beğenmiyorum bu ürünü.. Bu aralar tyson'ın probiyotiği beğeniliyor bende deniyeceğim yakın zamanda..

Birde yeminizde aspur oranı fazla ise azaltın. Darı ağırlıklı bir yem kullanın..

Oyla 0
Merhabalar, benim bir kuşumda da aynı durum başıma gelmişti. Sanırsam sizinki de aynı kabızlık durumu? Çok önceden açmış olduğum bir konuyu buraya bırakayım, isterseniz bir göz atın. Bana verilen öğütleri uygulamıştım ve kuşum 3-4 hafta içinde iyileşmişti:)
Çok teşekkür ederim görmemişim, hemen bakıyorum. ?

Oyla 0
Yani ben pek beğenmiyorum bu ürünü.. Bu aralar tyson'ın probiyotiği beğeniliyor bende deniyeceğim yakın zamanda..

Birde yeminizde aspur oranı fazla ise azaltın. Darı ağırlıklı bir yem kullanın..
Evet aspur kendim ilave ediyorum yeme azaltabilirim tabi.
Probiyotik de pişman oldum Probiacti bird aldığıma, önerilen bir ürüne geçerim olmazsa. Çok teşekkür ediyorum.

Oyla 0
Hafif kabızlık ile popoya dışkı yapışması olayı tamamen kuşun tek düze beslenmesi ile alakalı. A-K vitamini bu işi çabuk çözüyor. Çok yeşillik verip ishal de etmeyin. O dışkıları düzenli temizleyin yapışmaya devam ediyorsa. Tıkanan vent de tehlikeli sonuçlar doğurur.

Oyla 0
Kabız olmuş galiba benim ki de kabızken böyleydi. Marul yedirin su içirin. Ama kabızın farklı nedenleri olabilir bunu araştırın derim , yanlış anlamayın yani illa bir şey var demiyorum fakat halsizlik vb varsa dikkatli olun. Ama normal bir kabıxlık gibi duruyor birkaç haftada iyileşir yazılan öneriler ile buyuk ihtimalle

Oyla 0
K vitamini içeren sebzeler ya da hayvansal gıdalarla düzeliyor. Sıkıntı yaratacak bir durum doğurmuyor eğer popoya doğrudan yapışmıyorsa. O bölge tüyleri özellikle kuş dişiyse çok sık oluyor ve yapışma ekstradan gözlemlenebiliyor.

Oyla 0
Geri