UmuT ;)
iyikus.com Üyesi
Fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor fakat kabarıklık geçtiyse sıkıntı yoktur. Kuşunuza artık eş alınabilir.Arkadaşlar eş istemeolasılığı var mı 9 10 aylık ama
karninda sivrilesme var mi?Arkadaşlar acil yardım kuşum 2 kere kustu kabarık duruyor hava çok sıcak dediğim gibi 2 kere kustu çıkarttığımda gayet iyi uçuyor sıcaklıkla alakası var mı bilmiyorum şu an gayet enerjık yardım edebilirmisiniz
yakalayin karnin da elinizi gezdirin, bir batma veya sivrilik varsa kuruma hastaligi vardir.nasıl bakabilirim
Benim muhabbet te yapiyor aynadaki goruntusune kur yapip yem kusuyorArkadaşlar acil yardım kuşum 2 kere aynaya kustu kabarık duruyor hava çok sıcak dediğim gibi 2 kere kustu çıkarttığımda gayet iyi uçuyor sıcaklıkla alakası var mı bilmiyorum şu an gayet enerjık yardım edebilirmisiniz
Aynaya kur yapmak için kusabilirler. Kafesten aynayı çıkarmanızı öneririm. Kabarık duruyorsa foto atar mısınız
Benim muhabbet te yapiyor aynadaki goruntusune kur yapip yem kusuyor
Arkadaşlar eş istemeolasılığı var mı 9 10 aylık amayakalayin karnin da elinizi gezdirin, bir batma veya sivrilik varsa kuruma hastaligi vardir.
Bu farkli bir hastalik ama herkes kuruma diyor
Fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor fakat kabarıklık geçtiyse sıkıntı yoktur. Kuşunuza artık eş alınabilir.Arkadaşlar eş istemeolasılığı var mı 9 10 aylık ama