Arkadaşlar Yavru muhabbet kuşum evde yalnız kalmasın diye arkadaş alsam olur mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StayAway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

StayAway

Yeni Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşum daha yavru erkek diyende oldu ama dişi olması yüksek ihtimal yinede resmine bakın siz paylaşıyorum burada
Yavru olan bir kuş eş seçmek den zaten anlamaz ama en fazla 1,5 aylık bu kuş zaten kendim bir erkek kuş alsam 1,5 aylık bir problem olur mu ikiside yavru sonuçta tabi bu benim düşüncem :) eşimde çalışmaya başladı o yüzden yalnız kalmasını istemiyorum akşama kadar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-03-13-40-58-517_com.miui.gallery-min.png
    Screenshot_2020-11-03-13-40-58-517_com.miui.gallery-min.png
    795.7 KB · Görüntüleme: 9
Arkadaşlar muhabbet kuşum daha yavru erkek diyende oldu ama dişi olması yüksek ihtimal yinede resmine bakın siz paylaşıyorum burada
Yavru olan bir kuş eş seçmek den zaten anlamaz ama en fazla 1,5 aylık bu kuş zaten kendim bir erkek kuş alsam 1,5 aylık bir problem olur mu ikiside yavru sonuçta tabi bu benim düşüncem :) eşimde çalışmaya başladı o yüzden yalnız kalmasını istemiyorum akşama kadar
Kuşunuz %100 dişi. Kuşunuzun yaşlarına yakın bir erkek alırsanız sorun olmaz. Ama kuşunuzdan büyük örneğin 6 aylık bir erkek alırsanız olmaz. Çünkü dişi, erkeğin beklentilerini karşılayamayacağı için sorun çıkabilir. Kendi yaşlına yakın bir eş alabilirsiniz. Henüz eş olmazlar ama ileride eş olup yavru meydana getirebilirler.

Oyla 0
Merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz.

Maşallah, çok tatlı :giggle:

Bu aylar da cinsiyet belirlemek zor olabiliyor, göründüğü kadarıyla dişi gibi.

Eğer kuşunuz uzun bir süre yalnız kalma gibi bir durumla karşı karşıya kalacaksa, evet. Yanına aynı aylar da karşı cins almanız yararlı olacaktır.

Oyla 0
Bence kuşunuz erkek ama bir süre bekleyin isterseniz. Sağlıklı yorum yapabilmem için önden bir foto atmalısınız.

Oyla 0
Ben bir süre bekleyin derim eş almak için. Yine de arkadaş alabilirsiniz. Dişi gibi görünüyor olsa da erkek ceresi gibi ton atma durumu var şuan için.

Oyla 0
Geri