Arkadaşlıkları aşka dönüştü <3

Duygumaviş

Forum Sakini
Merhabalar,
İlk defa kızım ve oğlum gözümün önünde çiftleştiler ağzım açık şoklar içinde ve ağzım kulaklarımda izledim :) :)

sizlere sormam gereken şeyler var rica etsem yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.

şöyle ki yavruluk var ama kızım orda uzun zamandır oyun oynuyor karton koparıyor içine atıyor dışarı atıyor vs çiftleşmeyi de zaten tv nin üzerinde yaptılar.

şimdi kızımın yavruları mı gelecek ?
Kesin gelir mi? Ne zaman gelir ?
Benim yapmam gereken bir şey var mı :)
Çok heyecanlandım açıkçası lütfen yardım edin bana

:D Yalnız heyecana bayıldım hahaha

Hadi bakalım, inşallah sağlıklı bir süreç ve yavrular sizi bekler.

Verimli bir çiftleşme gerçekleşmemiş görüntüde. Tv üzerinde ki fantezileri de ayrı bi olay zaten:D

Lakin devamı gelecektir elbette:)

İlk sağlıklı çiftleşmeden itibaren genelde 1 hafta 10 gün içerisinde ilk yumurta gelecektir. 2 gün aralıklarla 4-6 arası yumurta yaparlar genelde.

Yuvalığına bir tutam talaş serpiştirebilirsiniz. Gerisine karışmayın. Kendisi düzen sağlayacaktır. Eğer yuvalığa dışkı yapma alışkanlıkları yok ise, yavrular çıkana değin müdahale etmeyin yuvalığa.

Herşeye rağmen elle besleme maması bulundurun elinizde, A21 gibi. Acil durumlarda kullanabileceğiniz az miktarda.

Kuşlarınız evcil ise daha rahat hareket edebilirsiniz. Yumurtaları numaralandırın keçeli bir kalemle.

2 günde bir ya da hergün mama desteği sunabilirsiniz...

Oyla 0
:D Yalnız heyecana bayıldım hahaha

Hadi bakalım, inşallah sağlıklı bir süreç ve yavrular sizi bekler.

Verimli bir çiftleşme gerçekleşmemiş görüntüde. Tv üzerinde ki fantezileri de ayrı bi olay zaten:D

Lakin devamı gelecektir elbette:)

İlk sağlıklı çiftleşmeden itibaren genelde 1 hafta 10 gün içerisinde ilk yumurta gelecektir. 2 gün aralıklarla 4-6 arası yumurta yaparlar genelde.

Yuvalığına bir tutam talaş serpiştirebilirsiniz. Gerisine karışmayın. Kendisi düzen sağlayacaktır. Eğer yuvalığa dışkı yapma alışkanlıkları yok ise, yavrular çıkana değin müdahale etmeyin yuvalığa.

Herşeye rağmen elle besleme maması bulundurun elinizde, A21 gibi. Acil durumlarda kullanabileceğiniz az miktarda.

Kuşlarınız evcil ise daha rahat hareket edebilirsiniz. Yumurtaları numaralandırın keçeli bir kalemle.

2 günde bir ya da hergün mama desteği sunabilirsiniz...
Çok teşekkür ederim.
O halde ikinci sağlıklı çiftleşmeyi bekleyeceğiz :)
Peki o zamanlar da kızıma destek bir tedavi de bulunmam gerekli mi yani o benim prensesim ilk göz ağrım ve hasta olsun istemiyorum

Oyla 0
Çok teşekkür ederim.
O halde ikinci sağlıklı çiftleşmeyi bekleyeceğiz :)
Peki o zamanlar da kızıma destek bir tedavi de bulunmam gerekli mi yani o benim prensesim ilk göz ağrım ve hasta olsun istemiyorum
Yumurta gelene değin extrem bir çaba sarfetmenize gerek yok aslında. Rutin bakım ve beslenmesine ilaveten. 3 günde 1 multi desteği ve mama sunabilirsiniz. Yumurtalar geldikten sonra hergüne dönüştürebilirsiniz ya da 2 günde 1 e.

Yumurtalar gelsin de, tekrar istişare ederiz zaten :giggle:

Oyla 1
Geri