aşırı tüye girme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baytogi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baytogi

Forum Sakini
Selamlar,8 aylık ve ilk defa yumurtlayan dişim var 3 tane yaptı fakat herşey güzel giderken şuan aşırı şekilde tüye girmiş ve yumurtalara yatmayı bırakmış,bu durumlarda ne yapılmasını öneriyorsunuz acaba ? ayrıca erkeği 2019

Ayrıca, ne kadar süredir dışarıda zaman geçiriyor kuşunuz? Belli aralıklarla kuluçkaya giriyor mu yoksa kalktığından beridir hiç girmedi mi birdaha?

Ayrıca kuşunuzun fotoğrafını yükler misiniz rica etsek

Ayrıca bu konuyu da gözden geçirebilirsiniz:

Thread 'Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları' Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları

Oyla 0
Beslenmesini düzenlemek gerekiyor. Bir miktar tüye girmeleri normaldir ama yumurtalara yatmaması ilginç olmuş. Nasıl beslediniz bu süreçte ve kuluçkanın kaçıncı günü?
tekrar selam,beslenmesi standart şekilde devam ettim ,herzaman verdiğim yem ve su,haftada 1 mama bunların haricinde başka bişey yapılmadı,acaba diyorum ilk defa yumurtlaması stresemi soktu kuşu, 3 tane yumurta var ilk yumurta 02.11.2020

Oyla 0
Ayrıca, ne kadar süredir dışarıda zaman geçiriyor kuşunuz? Belli aralıklarla kuluçkaya giriyor mu yoksa kalktığından beridir hiç girmedi mi birdaha?

Ayrıca kuşunuzun fotoğrafını yükler misiniz rica etsek

Ayrıca bu konuyu da gözden geçirebilirsiniz:

Thread 'Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları' Muhabbet Kuşu Üretim Problemleri ve Püf Noktaları
foto akşam çekebilirim,şuan işyerindeyim,belli aralıklarla kuluçkaya giriyordu ama dün tam tersi

Oyla 0
Bırakması normal değil maalesef. Başka bir derdi olabilir. Stress olabilir, rahatsız olmuş olabilir ilginizden :(

Oyla 0
Geri